Две жени бяха намерени мъртви във фризер в дома на 35-годишен мъж от Каннинг Таун, Лондон. Срещу Захид Юнис бе повдигнато обвинение след откриването на телата на Михрикан Мустафа и Хенриет Шуц през април миналата година, пише "Мирър".

Той ще се яви в Магистратския съд на Уимбълдън на 14 февруари. Скотланд Ярд започна дело за убийство, след като женските облечени тела бяха намерени прилепени едно до друго в малък фризер.Хенриет Шуц била 34-годишна унгарска гражданка, докато Михрикан Мустафа, на 38 години, бе майка на 3 деца, обявена за издирване. Жената, известна още като Мери Джейн и MJ, изчезна през май миналата година. Тя напуснала къщата на майка си само с телефона си и 3 паунда и така и не се върнала.Хенриет Шуц била в Обединеното кралство от няколко години, но нямала фиксиран адрес и за последно била чута от лятото на 2016 г., съобщи лондонската полиция.

Когато телата бяха намерени, случаят създаде невероятни емоции у обществото и местните медии. Главният инспектор на детектив Саймън Хардинг каза по-рано: "Начинът, по който са умрели, е наистина шокиращ и сърцето ни е насочено към приятелите и семействата на тези жени."


Смъртните прегледи показват, че и двете жени са претърпели множество наранявания. 

На 1 май 2019 г. срещу Юнис бяха подвигнати две обвинения. Той се яви в съда на 29 май.

Превод: БЛИЦ