А1 започна да добавя епизоди от поредицата „Швъргало“ с неповторимия Камен Донев и красивата Патриция Пъндева в своя канал в YouTube.

Така по време на празничните дни любителите на импровизационната комедия ще могат да гледат шоуто напълно безплатно. Епизодите ще бъдат онлайн до 10 януари, а след тази дата те ще продължат да са на разположение за гледане от платформата А1 Видеотека за абонатите на Xplore TV.
 
Първите епизоди ще бъдат онлайн в YouTube още на 17 декември и са посветени на тема „Завръщане“. На 23 декември, само преди началото на коледните празници, в канала на А1 ще се появят и всички клипове от поредицата „Философия на виното“ тематично с оглед на предстоящите празнични дни.

Възстановяването от новогодишните празненства пък е поверено на сериите на тема „Ментален тренажор“, които ще се бъдат качени в YouTube от 3 януари.
 
Всички части на поредицата имат сходен сюжет, в който Камен Донев влиза в ролята на неразбрания мислител проф. Донев, а Патриция Пъндева - на напориста журналистка.  

Главният герой има мнение по всички аспекти на науката, културата и заобикалящия ни свят, а отговорите му често поемат в изненадващи за зрителите посоки.

Единственото сигурно е, че няма риск диалогът между двамата да доскучае, нито идеите на Камен Донев за импровизации да се изчерпят.
 
Поредицата „Швъргало“, авторски проект на Камен Донев и Богомил Илиев, направи своя дебют в А1 Видеотека през октомври тази година със серия кратки, но вълнуващи видеа.

Разсъжденията на проф. Донев са забавни, но същевременно често засягат напълно сериозни теми и провокират зрителите към размисъл чрез силата на хумора.

А1 Видеотека досега беше единственото място, където могат да бъдат гледани най-новите епизоди на шоуто, но за празниците екипът на предаването и А1 предоставят тази възможност на всички, без значение дали са клиенти на А1 и дали ползват телевизионна услуга.
 
След края на промоционалния период на 10 януари новите епизоди на шоуто ще продължат да се излъчват ексклузивно по А1 Видеотека, която е достъпна само за клиентите на фиксирана ТВ услуга от А1 по технологията А1 Xplore TV. Пълният списък с тарифни планове и пакети за Xplore TV, както и с включените ТВ канали, може да бъде открит на сайта на А1.
 
Профилът на А1 в най-голямата мрежа за споделяне на видео съдържание може да бъде открит на адрес www.youtube.com/c/A1Bulgaria.

В YouTube канала ще бъдат създадени три плейлиста с клиповете от трите теми. Поредицата „Завръщане“ вече е онлайн, а абониралите се за канала на телекома в социалната мрежа ще бъдат сред първите, които ще разберат за появата на следващите клипове.