Точно навреме, за да започнем 2024 г. на чисто, в синхрон със звездите, в книжарниците се появява впечатляващото издание „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от популярната българска астроложка и нумероложка Венета Матева.

Авторката на четения от хиляди българи сайт jupiter-astrology.com и на Фейсбук страницата с над 17 хиляди последователи „Юпитер“ събира дългогодишния си опит и знания в изчерпателно и информативно издание, което разкрива най-важните аспекти, които правят астрологията необятна наука, учеща ни да бъдем по-мъдри, спокойни и осъзнати. 

На достъпен и лек език, с множество полезни примери и тълкувания, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ни повежда стъпка по стъпка през сложните движения на Вселената, оформящи наталната ни карта – нашия дълбок и личен психологически портрет, който Венета Матева нарича „договора ни за живот на Земята“. 

От отделните домове в астрологичната ни карта, които ни дават отговори по конкретни теми, например подходяща работа, деца, любов, приятели, спестявания, семейство, през различните фази на Луната като носител на потенциал от предходни животи и ролята на Слънцето като нашата мисия в този живот – Венета Матева създава структуриран и задълбочен наръчник как да вземаме най-ефективни решения спрямо разположението на Луната и Слънцето в собствения ни хороскоп.  

Сред страниците на това изящно оформено издание човешкият живот блести като непрестанен танц между деня и нощта, светлото и тъмното. А астрологията може да бъде компасът, който да насочи кораба ни в правилната посока. 

От „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ще научим:

Какво представляват асцендентите и десцендентите и как можем да ги използваме, за да се вписваме по-добре в средата около себе си; 

Какво е мястото на всеки един астрологичен дом в живота ни и как да се възползваме от него; 

Как да превръщаме недостатъците си в предимства; 

Кои позиции на Луната са най-благоприятни за преследване на нови цели, покоряването на върхове в живота и запазването на баланса между Аза и хората около нас; 

Каква е ролята на Слънцето в живота ни и как да намерим лично удовлетворение и щастие;

Каква е нашата лична мисия, когато сме се родили с дадена зодия;

Да се обикнем повече и да намерим щастие.

Подходяща както за новаци в изкуството на астрологията, така и за запалени любители, които искат да разширят и затвърдят знанията си, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ на Венета Матева е книга, която ни помага да открием потенциала си и използвайки уменията си, да се съхраним и превърнем в по-добри хора. А не е ли това най-важната цел, която всеки от нас преследва всеки ден? 

Ако искате да научите още тънкости в правилното разчитане на звездите – заповядайте на официалното представяне на книгата на 22 януари. Малко след 18:30 ч. в

„The Steps“ (ул. „Братя Миладинови“ 12) самата Венета Матева ще се опита да отговори на всички въпроси, свързани с различните аспекти на астрологията, които книгата обхваща. 

 Повече информация може да откриете във Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/218923181286539

 

                                              

                                  

                      

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук