За деветнадесета поредна година Мото-Пфое партнира на наградите ИКАР и Съюза на артистите в България. По традиция, официалният дилър в България на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover осигурява приза за цялостен принос към българския театър.

Изключителният поет, драматург и писател Стефан Цанев получи стауетката от Масухиро Ояма. Управителят на Мото-Пфое се обърна към него и към публиката в залата с думите: „Много съм впечатлен от нашето трайно, 19-годишно партньорство със Съюза на артистите в България и благодаря за тази чест. Господин Цанев, моля, приемете моето и на колегите ми в Мото-Пфое уважение за Вашия талант и високата оценка на публиката в България!”. 

За деветнадесети пореден път Мото-Пфое осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията. На международния ден на театъра, 27 март, изцяло новият Ford Focus дебютира пред множеството, което очакваше родния театрален елит при Народния театър „Иван Вазов“ и червения килим на ИКАР-ите. Доайенът в SUV-семейството на Ford – Kuga, също се включи в почетния ескорт на най-добрите.

С надградено вътрешно пространство и качество на материалите и изработката, изцяло новият Focus има най-богатата гама от технологии в помощ на водача за безпрепятствено справяне с трафика, предлагани досега от Ford, като Адаптивен круиз контрол с функцията Stop & Go, Разпознаване на пътните знаци и Система за придържане на автомобила в средата на пътната лента. Това е и първият Ford в Европа с хедъп диспей. Наред с това, автомобилът впечатлява с изкусителен дизайн, усъвършенствана система за свързаност SYNC3, високи нива на безопасност и традиционното за всеки Ford удоволствие от управлението.