Иван Звездев представя „Вкусът на България“ в юбилейно издание със 100 рецепти
В луксозното издание с твърди корици популярният български кулинар е подбрал 100 от най-обичаните родни рецепти
20 години след завръщането на Звездев от Аржентина в България и старта на кариерата му на малкия екран в книжарниците се появява луксозното юбилейно издание „Вкусът на България“, което събира 100 традиционни и придошли рецепти, издържали изпитанието на времето и настанили се трайно на трапезата на българина.
В настоящото издание са включени емблематични ястия от различни краища на България, които не са известни в цялата страна и такива, които идват извън българското землище, но са част от националната ни кухня – като дрипави першоре.
Ще откриете класически гозби като кавърма, козунак и боб по манастирски. Други включени ястия са навлезли съвсем наскоро, но вече са неразделна част от ежедневното ни меню – например спагетите с кайма.
Нещото, което ги обединява, е вкусът, който идва от подправките, както и усещането за завръщане у дома.
Това са рецепти, които предлагат бързо, лесно и вкусно решение на дилемата „Какво да сготвя тази вечер?“. Издание, което е подходящо както за начинаещи в кухнята, така и за майстор-готвач.
В своята юбилейна книга Иван Звездев успява да създаде ярък кулинарен портрет на България – автентичен и запомнящ се. „Вкусът на България“, който познаваме от деца и който искаме да съхраним за следващите поколения.
Последвайте ни
0 Коментара: