След феноменалния успех на „Вкусът на България“ любимият кулинар на България Иван Звездев отново събира над 100 рецепти, с които ще ни покаже родната кухня в нова светлина – тази на сезонното хранене.

На пазара вече може да откриете  „Вкусът на България в четири сезона“ –  ароматна смес от традиционни ястия, забравени класики и нови гозби, извоювали своето място на родната трапеза. А общото помежду им е, че в тях се оглеждат вековните традиции на нашия народ в областта на храненето и всеки може да си ги приготви без особени усилия.

В настоящето издание присъстват както емблематични ястия от различни краища на страната, издържали изпитанията на времето и настанили се трайно на трапезата ни; рецепти, които усмихнатият водещ е открил по време на своите пътувания, така и личен негов прочит на навлезли в ежедневието ни популярни храни като чийзбургера или браунито.

Верен на своя неподражаем стил, Звездев е подбрал рецепти, които предлагат бързо, лесно и вкусно решение на дилемата „Какво да сготвя тази вечер?“. Но и не забравя да напомни, че нашите предци са поддържали здравето си, хранейки се разнообразно и подбирайки най-пресните продукти спрямо сезона.

Илюстрирано с богат снимков материал и ясни и точни указания на любимия кулинар, подплатено с неговото неповторимо чувство за хумор, изданието е подходящо както за начинаещи в кухнята, така и за майстори-готвачи.

Потопете се в това вкусно пътешествие в българската кухня, което ще ви помогне да се храните по-разнообразно и здравословно и ще ви напомни, че връзката с миналото, душевният покой и балансираното хранене често са тайните съставки на дълголетието.

Иван Звездев е един от най-популярните и обичани родни кулинари. Телевизионните му предавания и книгата му „Вкусът на България“ са въведение в готварството на цяло едно поколение,  а „Кухнята на Звездев” продължава да бъде най-популярният български канал за готвене в YouTube и вдъхновение за мнозина любители на вкусната храна.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук