Константина Живова подготвя много любопитна изненада за началото на новата година. Тв водещата, художник и писател, която в последните години е и много успешен инфлуенсър, пише детска книга, чиято история обаче, тепърва ще предизвиква много коментари.
 
Със сигурност не сте очаквали да надникнете толкова надълбоко в личния живот на чаровната брюнетка. А това, което тя се готви да разкрие пред широката публика, определено обещава да е много по-вълнуващо от традиционна книжка за най-малките.

“Всички, които ме следват в социалните мрежи и харесват това, което правя, знаят, че преди пет години издадох първата си книга, която беше любовен роман - “Завинаги”. Това не е сбъдната мечта, а сбъдната цел, защото аз не си мечтая, а си поставям цели. Новото, което ще ти издам е, че в началото на новата година ще се появи и следващата ми книга, но този път няма да е насочена към дамите, а към майките и техните деца.

Ще издам моята първа детска книга, която е продиктувана от моя реален живот и онова, което ми се е случило. Четенето е нещо много важно и мисля, че трябва да се изгради като навик в децата още от много ранна детска възраст. Децата са наше огледало и след време правят това, което са виждали от нас.

Това е една страхотна история, която, надявам се, ще се превърне и в поредица. И децата ще могат да живеят с образите, създадени от книжкат, а във времето ще можем заедно да създаваме истории и нови герои. В книгата ще има и детска песничка”, споделя Константина пред нас.

Любопитна подробност е, че освен автор на книгата, тя е и негов илюстратор (дори има и псевдоним - inly, б.а.), тъй като ще нарисува всички картини, които ще присъстват в нея. Константина Живова рисува и дигитално, но илюстрациите в книгата си, които са над 50, ще нарисува на ръка.