Младият мултиталант Росен Карамфилов се завръща към голямата си любов - поезията с новата си книга КЪМ НЕЯ и една вълнуващата премиерна вечер на 3-ти февруари от 19 ч. в клуб Антракт на ул. „Върбица“ 12. 

 
Арт проектът КЪМ НЕЯ е създаден по идея на актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева и финансиран изцяло от Фондация „Стоян Камбарев“, която продължава с мисията си да сбъдва мечтите на младите и талантливите! 


 
На премиерата, най-верните фенове на Росен Карамфилов ще станат свидетели на първия клубен лайф на групата му ERASE THE POEMS и ще видят как любими звездни двойки споделят любовта си, чрез словото му:Богдана Карадочева и Стефан Димитров, Силвия Лулчева и Васил Бинев, Яна Титова и Александър Алексиев, Милена Ерменкова и Ованес Торосян и самият Росен и половинката му Ана Иванова, на която е посветена книгата.


29 поетични диалога между ТОЙ и ТЯ изпълват КЪМ НЕЯ със смисъл! Смисълът на любовта и осмислянето ни като хора чрез нея.Откровени, дълбоки, обличащи в думи неизречените ни чувства, стиховете на Росен ни карат да се чувстваме живи, пълноценни, уязвими и искрени.Публиката ще се докосне до тях и до таланта на тези обичани родни артисти. А защо 29 поеми? Защото Росен е на точно толкова години - 29.


На представянето, гостите ще могат да получат не само автограф на своята книга, но и да чуят музиката на Росен и групата му, както и да закупят ексклузивно една от 29-те му маслени тематични картини, рисувани за проекта на специална цена.

Ето какво написа Росен Карамфилов в социалните мрежи под своя лична снимка с Деси Тенекеджиева:
 
От нейната идея започна всичко. И стигна до най-красивата моя книга с поезия до момента. Хубаво е човек като Деси да ти вярва. Тогава и ти самият започваш да вярваш в себе си. Благодарен съм й за цялата енергия, средства и усилия, които вложи в създаването на КЪМ НЕЯ. Ценя ги високо!“

А ето какво сподели и Деси Тенекеджиева, която освен всичко е режисьор и продуцент с компанията си NOVA film на кратките поетични филмчетата, промотиращи луксозната книга, издадена в лимитиран тираж и само за ценители:
 
„Познавам Росен от бебе. Той е достоен син на един изключителен Артист - култовият художник Кольо Карамфилов, който беше един от най-близките ми приятели, заедно с Елин Рахнев - знаковият поет, драматург и редактор на КЪМ НЕЯ.

За Фондация „Стоян Камбарев“ е огромно удоволствие да подкрепим Росен не само с този проект, но и с годишна творческа стипендия, която той получава за втора поредна година. Росен Карамфилов е изключително надарен и чувствителен артист, с голям дух, полет и размах.

Той се разви като истински мултиталант - не спира да пише, да пее, а от скоро доказа, че е наследил и уникалния талант на баща си в изобразителното изкуство.

Бих искала сърдечно да благодаря за безвъзмездното включване в това приключение на любимите ни колеги и двойки в живота, както и на приятелите от FОX book café и издателство ФО, които ще разпространяват книгата!

Каним всички ценители да се докоснат до истинската любов и изкуство и да присъстват на една емоционална и запомняща се вечер на 3-ти февруари!“

Премиерата на КЪМ НЕЯ се осъществява в партньорство с винарска изба CICLE,  шоколадовото изкушение MERCI и ядки ROIS.
За всеки тръгнал си с книга, входът ще е свободен!
 
 
Книгата КЪМ НЕЯ може да поръчате тук:
https://shop.foxbooks.bg/nachalo/6361-km-neya.html
 
Вижте премиерно кратко филмче за Росен от проекта на
Деси Тенекеджиева МОИТЕ 10:
https://www.youtube.com/watch?v=uVhGQx5F1s4
 
Абонирайте се и последвайте Фондация „Стоян Камбарев“
YouTube
https://www.youtube.com/user/FoundationKambarev?feature=g-all-u

Instagram
https://www.instagram.com/stoyankambarevfoundation/

FB
https://www.facebook.com/foundation.stoyan.kambarev/