„Вълшебна книжка за най-малките“ е четвъртата поредна интерактивна книга за деца и родители на Светла Иванова.  Тя включва песнички и йога упражнения.

„Вълшебна книжка за най-малките“  е част от проекта й „Тананикаща йога“, в който авторката съчетава трите си професии и страсти - йога, музика и писане. По интересен и достъпен начин тя въвежда всички в света на йогата, като чрез книгата помага на децата да усетят лесно ползите от движението, докато се забавляват.

Разликата между предходните три вълшебни книжки е, че тази е създадена специално за най-малките деца в предучилищна възраст. Песничките и упражненията са съобразени с тяхното ниво на психическо и физическо развитие и те могат дори сами да слушат и правят йога по музиката, да гледат илюстрациите и снимките и да изпълняват упражненията, имитирайки различни животни. Естествено родителите и учителите винаги могат да се включат за едно съвместно полезно и приятно забавление.
 



В книжката има 22 асани (упражнения), 22 стихчета и 22 допълващи ги авторски песнички на Светла Иванова (музика и текст) и Константин Кучев (аранжимент и китара) с QR кодове + диск. Прекрасните илюстрации са на художничката Мила Попнеделева-Генова.
„Моята лична кауза и мисия е да помагам на хората да се чувстват добре. Работата ми, независимо дали е пеене, писане или йога, винаги е била свързана с това да давам емоции, да зареждам хората. А хубавото винаги се връща двойно. С вълшебните ми книжки помагам на родителите и децата да свалят стреса, да заобичат движението и промяната и да гледат позитивно на света.“, споделя Светла Иванова.
Проектът е подкрепен от Национален фонд "Култура" с висока оценка за приноса му.
 
 ЗА АВТОРА:
Светла Иванова е певица и писател, която практикува йога от 15-годишна. Тя е сертифициран йога учител в редица направления. Преподава различни стилове, включително за бременни и деца, медитация и въздушна йога за малки и големи. Води занятия в Salt&Art – Солни стаи и йога студио, на които е създател, през zoom, в детска градина и университет. Създател е на проекта Тананикаща йога, в който умело съчетава музика и йога. Завършила е „Предучилищна педагогика“ и „Поп и джаз музика“.