Енергията на Пълнолунието се свързва с идеята за край, за равносметка и за изчистване от старото. Това е един ценен процес, но може и да е емоционално болезнен, защото се свързва с идеята за раздялата. Към него можем да добавим и енергията на ретроградната Венера. Всичко това води към едно голямо емоционално пречистване, но преди това да се случи, ще трябва да се обърнем към тези емоции, които сме криели дори от самите себе си и са ни притеснявали дълго време.

Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!Пълнолунието сега се случва в знаците Скорпион и Телец. То се случва на 24 Октомври. Скорпион и Телец са материалните знаци, които се свързват с парите, с имотите, със силните страсти, с притежанията, с личните качества.Затова и раздялата сега няма да е така лесна.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!


Ето ги и петте неща, които трябва да знаем за това Пълнолуние: 

1.     Чудесен момент да пуснем от живота си тези хори, мисли и ситуации, които вече са изиграли ролята си в живота ни. Така ще освободим място за новата енергия. 
2.   Постигането на хармонията ще стане чрез трансформация, т.е. чрез разместване на емоционалните пластове. Това може да е болезнен процес, но по своя характер той е положителен. 
3.    Сега е моментът да си направим финансова равносметка и да преценим дали сме доволни от това, което сме постигнали до момента или искаме нещо да променим.
4.   Много важно е сега да преценим какви са личните ни качества и дали ни стигат да постигнем целите си. Ако не сме достатъчно качествени или имаме съмнение в собствените ни качества, то нека се замислим как да ги подобрим. 
5.    Ако изпитваме силна мъка, тъга или не можем да преживееш загуба, то сега е подходящият момент да я оставим да изтече от нас и ако трябва да я преживеем отново, за да можем да се освободим от нея.

Източник: xyli-leonis.com