Сочен сутрешен скандал стана в Къщата на Big Brother. Главни действащи лица бяха Дебора, DEE, Динко и Захажаева.
След това, което се е случило, двамата палавници се успаха, тъй като бяха прекалили твърде много с алкохола предната вечер. И рапъра, и фолкдивата се правеха, че не помнят нищо и се отбягваха взаимно. 

Дебора излезе от палатката на четири крака и приличаше на чучело. На въпрос какво е станало, тя каза: "Ние нищо не сме правили, оф, много ми е лошо". После започна да крещи, че има спешна нужда от кафе.
 Захажаева реши да изкоментира вида й и рече: "И се оплаква, че не е пиянде...Пиянде си е".

DEE през цялото време обикаляше с тъмни очила и се правеше, че е ни лук ял, ни лук мирисал. И той също отричаше случилото се с Дебора и твърдеше, че нищо не помни от предната нощ. 

Там е работата обаче, че всички съквартиранти започнаха да нервничат, тъй като и двамата палавници се бавеха и не се привеждаха в нужния вид на индианци, което е доста лошо за всички в къщата.


Динко започна да крещи на рапъра и наистина полудя, като ги помоли и двамата да се държат като големи хора. Захажаева постоянно му припяваше и казваше, че го подкрепя. 

Това тотално вбеси Дебора, която започна да крещи с все сила нецензурни думи срещу рускинята: "Какво те засяга, плямпало, тъпанарка?! Размазала си си червилото, тъпа овца, мършава".

Цялата тази суматоха разсмя Фънки, който искрено се забавляваше на махленския скандал.