Миската Антония Петрова отново успя да подразни последователите си във фейсбук с поредната си снобарска изцепка. Тя използва възможността да се похвали с лукса, в който живее с родителите си в пернишкия им дом.
„Още не сме си развалили празничната украса ( какво да направя като толкова много си я харесвам ), но май вече е време! Обикновено, в моето семейство, традицията повелява това да се случва следАнтоновден, така ще бъде и занапред! Обаче първо ще покараме ски - така е в зимните курорти, ските, при хубаво слънчево време и перфектен сняг, преди всичко!“, написа Петрова под няколко снимки, които щедро разкриват интериора на шикозни й дом. Безспорно семейната къща е просторна и удобна, обзаведена доста семпло. Припомняме, че в двора на замъка има и басейн, на чието дъно е изписана фамилията на семейството „Петрови“.

На всички е ясно, че коледната украса е само повод Тоца да демонстрира за пореден път, ниво и класа и да разсее слуховете, че след раздялата си с Бередин живее на „пост и молитва“, пише "Хот Арена". 

За това е намекнала в изречението за зимните курорти и ските. Преди дни тя бе разобличена, че качва стари снимки от почивката си в Гърция през миналото лято, но не успя да заблуди феновете си, които забелязаха еднаквия маникюр, дрехи и интериор на снимките преди и „сега“.