Тв блянът на мъжете от 90-те – синеоката и артистична чаровница Ася Статева от  супершоу „Невада”, внезапно прибра томахавката и се извини на старата си врагиня Гала. Двете някогашни „момичета на късмета” в шоуто на Къци Вапцаров не си говориха повече от 15 години заради стара вражда, която превръщаше всяка тяхна среща в смъртоносен двубой, пише "Таблоид"
Преди няколко дни обаче двете тв звезди, една от които напълно залязла, се засекли случайно в столично заведение и Ася този път спряла и се извинила на Мисис „На кафе“ за всичко, с което я е засегнала и наранила навремето.

Във вече отдавна оттеклите 90-те и колелото на късмета, въртяно най-често от Къци, двете амбициозни хубавици се състезаваха на живот и смърт коя да стане водеща, но накрая битката спечели синеоката зъбатка и успя да се изстреля на върха, след като стана любовница на продуцента Димитър Станчев. Впоследствие хитрушата се пребори мъжки и стана и съпруга на милионера, което й осигури охолен живот без да се налага да се гърби от работа. Съперничеството между Ася и Гала приключи с ледена епоха, в която двете, обладани от омраза, спряха дори да си говорят. Особено обидена беше Гала, която Ася развенчаваше, наричайки я с омразното име Галина, което страхотно дразнеше блондинката от Плевен. 

След като продукцията „Невада” изтече в канализацията на тв историята, Ася и Гала изобщо не се виждаха, нито си продумваха.