Едва ли има човек, който да не обича кюфтенца. Те се приготвят много бързо и са отлично решение, когато нямате време, а трябва да зарадвате семейството си с вкусна вечеря.

Дълго време правех кюфтета по традиционната рецепта: смляно месо, накиснат хляб, лук, чесънче и яйчице. А после ги хвърлях в тигана или във фурната. Винаги ставаха много сочни и вкусни, но сякаш нещо им липсваше.

Когато опитах тези кюфтенца разбрах, че съм пропиляла живота си!

Не бяха като тези, с които едно време баба ме гощаваше на село, когато й гостувах през лятото. 
Един ден я поканих на вечеря, дадох x от моите кюфтенца, а после я попитах какво не им достига, за да са като нейните.

Пиршество за душата: Това е тайната на перфектните кюфтенца от тиквички

Оказа се, че им липсва една тайна съставка. Прибавяйки я към каймата, ще получите едно фантастично и изключително вкусно ястие, от което няма да можете да се откъснете, докато не свърши. 

В какво се крие тайната на бабините сочни кюфтенца, които ще се харесат на всички без изключение, четете в jenata.blitz.bg.