Вместо да се наслаждава на очакването от предстоящото си пенсиониране, Али Робъртс, която има седем внучета, работи по шест дни в седмицата. Тя се принудила да работи като уеб порно модел, за да може да свързва двата края. 

Съпругът на 58-годишната жена бил с увреждания и не можел да работи. Затова тя изкарвала по осем часа на ден, "облечена" само с еротични чорапи и обувки на висок ток пред уеб камера.За целта дори оборудвала специална стая. 

Предприемчивата Аби снимала и по шест филма за възрастни с мъже, които посещавали дома й. През това време съпругът й гледал спорт в съседната стая."Средно работя около осем часа на ден. Някои ме наричат алкохолик, но аз наистина обичам това, което правя.

В някои от седмиците си оставям по един почивен ден. Просто нямам друг избор, защото аз съм тази, която носи основните пари в домакинството", твърди Аби и продължава:

"Това е така от 18 години, защото когато се влюбих в съпруга си, знаех, че има много тежко увреждане.

И знаех, че нещата ще се влошат с възрастта и няма да станат по-добре. За мен няма значение кой печели парите в семейството, стига да се обичаме", твърди Аби.Тя разказва, че двамата със съпруга й Сорен се радвали на активен сексуален живот и дори редовно практикували суинг с размяна на партньорите. 

Всичко това трябвало да спре, когато той получил инфаркт и лекарите му казали, че повече не може да прави секс.

"Не мога да правя секс повече, трябва да си почивам", разказва и Сорен. 

Историята на семейството е разказана в документалния филм на Channel 5, OAPS On The Game: The Sex Business."Съжалявам, че тя работи усилено, но просто нямаме друг избор, живеем от парите, които тя печели", признава Сорен.

Аби, която живее в Бургос, Испания, за пръв път попада в индустрията за възрастни едва след 40-ия си рожден ден. Тя разкрива, че неочакваната кариера и е дала ново усещане за живота. 

"Сексът се различава, когато остарееш. Мисля, че жените на моята възраст трябва да се чувстват по-секси. Животът не е свършва с петдесетте ", казва тя.

"Никога не съм усещала натиск в клиентите или феновете си да бъда порно модел като куклата Барби, защото не съм. Много от моите зрители, особено по-младите, обичат да ме виждат като баба - сексуален работник.

"Всъщност изпитвам истинско удоволствие, особено след часове любовна игра. Изливам масажно олио по цялото си тяло и наистина се наслаждавам на докосванията."

Аби знае, че един ден внуците й ще разберат за тайната й кариера, но тя е готова за техните въпроси.

"Ако моите внуци дойдат при мен, когато са на 10 или 12 и кажат:" Бабо, виждал съм те в интернет да правиш секс ", бих казала:" Е, сексът е живот. И няма какво да крия", признава модерната баба.

Превод БЛИЦ