Парти за чудо и приказ е организирал бизнесменът от Асеновград Стоян Стоянов за любимата си Дениз Хайрула. Красивата плеймейтка преди дни навърши 26 години, а за тържеството тя е избрала едно от най-известните плажни заведения в Слънчев бряг, пише "Флагман".

Стоянов, който е бивш мъж на фолкпевицата Дебора, се е изръсил с 10 бона за купона, съобщиха близки приятелки на плеймейтката.

На партито присъствали десетки известни личности от хай лайф средите. 

"Богатият бизнесмен много глези красивата си приятелка. Подари й огромен букет червени рози, парти мечта, дори й обещал да я заведе на екзотична почивка, която скоро двамата ще осъществят", споделя източник, присъствал на рождения ден.

Дългокраката Дениз и строителният бос са заедно от няколко месеца. Бизнесменът осигурявал охолен живот на сексапилната си приятелка, ухажвал я със скъпи подаръци и я водел по скъпи ресторанти.

Двамата цяло лято живеели в луксозния апартамент на Стоянов в курортния комплекс Дюни, а през есента плановете им били да се преместят в София, където богатото гадже на плеймейтката имал мезонет в скъп квартал.