Истинска бомба очаква зрителите в новия сезон на "Сървайвър", научи БЛИЦ. ММА Георги Валентинов ще е един от участниците в риалитито. Той ще мери сили рамо до рамо с Благо Георгиев. Двамата отгоре на всичко ще са и от едно племе. 

Първо в БЛИЦ! Братът на голяма фолк звезда влиза в "Сървайвър" СНИМКА

Интригата ще е пълна, тъй като двамата имат история около плеймейтката Златка Райкова.

Паметливите знаят, че именно Георгиев открадна русото изкушение от Валентинов, докато двамата бяха сгодени.

Ето коя фолк дива влиза в "Сървайвър" СНИМКА

Звездата от "Под прикритие" Снежана Макавеева също ще е сред участниците.

Както БЛИЦ съобщи вече сред участниците ще е и фолк певицата Татяна и братът на певеца Константин.

По-късно от предаването разпространиха и пълен списък на участниците. Ето кои ще са другите звезди:

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова, певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков. Всички те ще бъдат част от племето „Известни“, а срещу тях ще се изправи племето „Войни“- мъже и жени с изключителни качества и постижения в различни сфери на живота. Сред тях са брокер, гемолог, екскурзовод, студент, юрист и други.

Само в БЛИЦ: Закъсалият с парите Благой Георгиев със сензационен ход

Веднага щом се озоват край най-топлите води на планетата - тези на Карибско море, сървайвърите ще се сблъскат с капризите на времето, ще преживеят тежки лишения, ще влязат в серия от епични битки и ще сключват сложни съюзи. За да стигнат до финала и да грабнат титлата „Последният оцелял“ в многокомпонентната игра, те ще трябва да покажат комплексни качества - устойчива психика, физическа сила, находчивост, комуникативност и стратегическо мислене.

Новият сезон на Survivor ще ангажира изключително силно и феновете на екзотичното риалитито. Седмият сезон на екстремното приключение ще бъде реализиран по нов модел, който за пръв път дава възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията, като единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук