Братът на Джино /Гино/ Бианкалана – Боби Ташев, се ожени в България. С булката Мими били заедно от вече 15 години. Двамата пристигнаха в София на 23 ноември, а сватбеното тържество се проведе в събота, 26 ноември, в зала „Сердика” на столичния хотел „Шератон”, в който бяха отседнали младоженците.
Както се полага, Боби отпразнува ергенско парти в компанията на „бащата” на марката пури „Дон Корлеоне” - Краси Куртев, близък приятел на семейството и доскорошен мениджър на Джино. Близки приятели на Ташеви зад Океана обаче ни открехнаха, че след участието на Джино в скандалния риалити формат сред членовете на семейството възникнали стари разногласия, заради които се изпокарали помежду си.

Всички помним, че Боби защити брат си в телемост и каза най-хубави думи за него, но всъщност истината за отношенията им била съвсем различна. За разлика от суетния си брат Боби бил скромно момче и не харесвал звездните залитания на Джино и скромното му участие в семейния бизнес. Ексцентричният Джино все още лежи в болница след жестоката катастрофа, която преживя скоро след участието си във „ВИП брадър”. „Лудата глава” имаше и предишна травма в главата, заради която беше с импланти. Сега нещата са още по-сериозни. Като всички „трудни” деца обаче Джино бил глезеното дете в семейството, а Боби – работарят. Това доста често изправяло брат срещу брата, но Джино винаги успявал да се сдобие с родителското благоволение и това нажежавало атмосферата.

По информация на ухо на потайната сватба на Боби в „Шератон” не присъствали нито брат му, по разбираеми причини, нито родителите му. Самият Боби цели 16 години не си бил идвал в България. Бил развълнуван от пристигането си и вероятно малко тъжен, че едно от най-вълнуващите събития в живота си празнува сам – без най-близките от семейството си. Не пожелал и да има медиен шум около тържеството. На профила му във фейсбук не се появи никаква сватбена снимка. „Коренно различен е от брат си!...”, коментират приятели на Ташеви в България. 

Петър БОНЕВ