Тази седмица в риалитито „Фермата“ се случва нещо необичайно. След като водещият Иван изненадващо обяви новината, че в неделя няма да се провежда дуел за елиминиране, всички участници са в неведение каква е причината за подобен развой, но зрителите научиха истината. Четири вече отпаднали жени от шоуто получиха втори шанс да се върнат в играта.

Това са Христина, Радилена и близначките Ива и Йоана, които отново ще се състезават като един играч.

В неделя Радилена, Христина и една от сестрите ще се изправят в дуел помежду си и именно на арената ще бъде определен победителят. Дотогава момичетата ще живеят инкогнито в едната от къщичките на дуелистите и ще се изхранват единствено с провизиите, които успеят да откраднат от редовните участници в стопанството. Още първата вечер от престоя им партизанките, с каквото прозвище се подвизават бившите фермерки, щурмуваха къщата и незабелязано присвоиха провизиите и съдовете, които ще са им нужни за оцеляване. И докато за сестрите подобна криминална проява беше първата в живота им, то Христина и Радилена обявиха, че като по-малки доста често са обирали съседите си на село. О

Оказа се, че и двете се били специализирали в кражбите на дини и царевица. Още с първия си незаконен щурм, момичетата се прибраха със съдове, буркан телешко, две парчета пастърма и мляко. Те успяха да изпълнят задачата си на време и без да бъдат забелязани от съфермерите си.