Остават броени дни до премиерата на последния сезон на най-вълнуващия сериал, завладял милиони фенове по целия свят. Да, точно така! Става въпрос за мултимилионната продукция на HBO Game of Thrones, чийто последен 8-ми сезон стартира на 14 април.

Епизодите в предстоящия сезон ще са 6 на брой и според източници ще бъдат с дължина близка до пълнометражен филм. Освен всичките ни познати любими или омразни персонажи на екрана, на режисьорския стол ще се завърне и Мигел Съпочник – награденият режисьор зад „Битката на копелетата“ и още много други от най-визуално разтърсващите епизоди на поредицата.

От продукцията вече пуснаха няколко много кратки клипчета, които да разпалят още повече интереса на феновете и да направят сезона още по-непредвидим.
От водещия български букмейкър Winbet също хванаха вълната и пуснаха специални залози, посветени на старта на новия сезон на Game of Thrones. Пазарите могат да бъдат намерени в спортната секция на сайта в категория „Специални“.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Официалният трейлър на последния сезон стартира с един от най-обичаните персонажи – този на Ария Старк, която трябва да избере новото си лице. Какво ли ще е то?

С коефициент 1.55 от Winbet са оценили шанса Ария да оцелее до края на 8-ми сезон, шансът пък това да не се случи е оценен с 2.30.

Друг ключов момент в трейлъра е една сцена между Джон Сноу и майката на драконите Денерис Таргариен в „Зимен хребет“. Дани е довела своите 2 „деца“ в замъка, за да й помогнат в неравната битка с белите бродници, които вече също имат дракон, който да се бие на тяхна страна.

Коефициентът Денерис да стане владетел на Вестерос в края на 8-ми сезон е точно 4.50 и тя се нарежда трета в това своеобразно класиране. С по-добри шансове от нея са оценени Джон Сноу с 3.50 и малкият брат на Санса Бран Старк.

Един от най-вълнуващите въпроси, на които осми сезон ще трябва да даде отговор, е кой ще убие Сърсей Ланистър?
С най-големи шансове това да стори Winbet оценява нейния брат и любим Джейми Ланистър с коефициент 1.75, многоликата Ария Старк го следва със ставка от 2.25.

Едно е ясно, очаква ни истински спектакъл, който многократно ще ни спира дъха. В Game of Thrones или печелиш, или умираш…