След 18-годишен брак семейството на Таня Боева и Мишо Бургуджиев е на път да се разпадне. Фолкдивата е взела окончателното решение да зареже съпруга си, който е сред хитовите български композитори. Двамата от месеци не спели на едно легло, а отношенията им били обтегнати, изпуснала се гърлата пред свои колежки.
Досега именно Мишо е пишел музиката на парчетата на Таня. Преди няколко седмици изпълнителката промотира ново парче, но тук идва изненадата. Песента не бе отправена само към феновете, а и към съпруга й – тъй като и той разбрал за проекта след неговата премиера.

Във фолкгилдията вече се коментира, че причината за семейната драма всъщност е друг мъж – с няколко години по-млад от Таня, който задоволявал нуждите й така, както композиторът вече не успявал.

Припомняме, че през годините звездното семейство е попадало неведнъж в медийния обсег. Редица мъже са спрягани и за евентуални любовници на певицата, но тя винаги се е оправдавала, че това са лъжи. В интервю за „ШОУ” преди четири години дори Боева заяви, че не е изневерявала никога на съпруга си. Година по-късно пък му посвети и песен „Мъж на годината”.

За съжаление и този провален брак потвърждава репликата, че всяко нещо има своите начало и край. Кога ще бъде официалният финал на Бургуджиеви, обаче, предстои да разберем.

Георги ГЮЗЕЛОВ, в. "ШОУ"

ОЩЕ СКАНДАЛНИ СВЕТСКИ НОВИНИ ЧЕТЕТЕ В НОВИЯ БРОЙ НА "ШОУ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА