Даниел Бачорски и професионално почистване Бонанза-Бачорски откриха гала вечерта на Седмицата на модата с призив да запазим планетата ни чиста

Мария Силвестър, Симона Пейчева, Катеро Евро и самата Мария Бонева - организатор и режисьор на Sofia Fashion Week, дефилираха за каузата. Атрактивни костюми и маски символизираха замърсяването по света и криеха самоличността на дамите на подиума до кулминацията. Финалът бе грандиозен - Даниел Бачорски излезе на ръце с новоредената си дъщеря, а слогънът на стените в залата гласеше - “Чистотата на планетата зависи от нас”.


 

Модните дефилета бяха открити от неподражаемия Стоян Радичев и неговите елегантни и зашеметяващи рокли. Колекция Nirvana е поредният шедьовър на дизайнера, а залата избухна в бурни аплодисменти. 

 

Bapa Kids Store завладяха сцената с най-забавното ревю от вечерта - с модели деца клиенти на бранда,  които представиха новите предложения на бутика. 
 

Илия Георгиев, познат като гласа на Биг Брадър, откри ревюто на италианския бранд Inside Us с кратка реч и облечен в модели на марката. Колекцията беше поредното пътешествие из нестандартното, различното и запомнящото се. Дамските и мъжки дрехи за смелите  бяха съпроводени от креативна мултимедия.

 

Арт директорът на Sofia Fashion Week Антон Узунов представи своята най-нова колекция - Last Minute. Тя олицетворява творческия хаос на дизайнера и бранда Antony Langountin, въплътен в дамски облекла, издържани в черно, бяло и атрактивни елементи от пера. Авторската хореография бе завършекът на представянето.

 

Грандиозният финал бе отреден за Hrisima Fashion и дизайнера Хрисимира Пърпалова. Елегантни женствени рокли, пресъздаващи мачиния свят на перата - индианският символ на свободата на духа, дефилираха под звуците на завладяваща мелодия. 

 

За доброто насторение се погрижиха с музиката си Вирждиния Събева и Манал Ел Фейтури. 

Партньорите от световния бранд за офис мебели на бъдещето Nurus, зарадваха един от гостите със специален подарък. Изтеглената щастливка бе Грети Гарсия - ексклузивен представител на Natura Bisse Barcelona за България. 

 

По традиция последната вечер се радваше на изключителен интерес, зала EFE бе пълна до максималния си капацитет, а гостите са насладиха на бляскав финал и истинско шоу по време на вечерта. 

Всички гости, модели и дизайнери се забавляваха до зори в перлата на нощтна София - Megami Club.