Ден на пълнолунието. Ако чувствате тежест, вътрешен дискомфорт, възниква усещане за затлачване на организма, то по-добре преминете на вегетарианска храна или гладуване, пише tribune.bg.

Например, добре е да организирате „ябълков ден“ или ден, в който ще пиете само пресни сокове. Дори и да не успеете да гладувате, опитайте се да използвате възможно най-малко различни храни в диетата си.


Всички полудяха по „Медената диета“, която прави чудеса

Сега е твърде активна астралната енергия, което означава, че бързо идва, но и бързо си отива, затова трябва да се поддържа жизненият тонус. Пийте повече вода, което способства изчистването на организма.

Основното нещо в храненето днес е прясно приготвената храна. Противопоказано е да се ядат храни от заведения за бързо хранене, да се приготвя храна от полуфабрикати, с много подправки. 

Забранено е яденето на много мазни храни и силно се препоръчва да се намали количеството сладко. Да се избягват храни с горчив вкус.  Може да се поглезите с деликатесни неща от разбити белтъци и сметана.

Продуктите на деня са бадемите, ябълки и круши.

Всички се влюбиха в Скандинавската диета, която прави чудеса (СНИМКИ)

Днешното предложение:

ЦЕЛУВКИ

Продукти: 2 белтъка, 12 с.л. кристална захар, 1 ванилия, обелени бадемови ядки, бучка краве масло

Приготвяне: Разбийте белтъците (5 мин.) и постепенно добавете захарта. Продължавайте да разбивате, докато се получи гъст сняг. Прибавете ванилията. В обилно намазана с масло тава бързо шприцовайте малки целувки. В средата забодете по едно бадемче.

Печете 10 минути във фурна, загрята на 150°C. Изключете и сушете, докато фурната изстине напълно.

В готовия сняг може да се прибавят 4-5 лъжици кокосово брашно (смлени орехови ядки). Целувките се оформят с лъжичка.

В белтъците може да се сложи прашинка червена боя за сладки, за да станат целувките бледорозови.