Ето как да отслабнете по лунния календар
Ако изпитвате гадене и повръщане днес, означава, че неправилно използвате енергиите
Пети лунен ден е единственият ден, в който храната се усвоява без остатък и напълно се преобразува в тъканите. Лунният календар съветва да се избягват месни ястия в този ден, както и да се откажете да гладувате, но и да се преяжда не бива, пише tribune.bg.
Факт е, че в началото на растящата Луна хората се нуждаят от сила и енергия за големи постижения!
Всички полудяха по „Медената диета“, която прави чудеса
Днес са полезни млечните продукти (мляко, сирене и извара). Те се явяват свещените продукти на деня.
Необходимо е да се яде „жива храна“ – плодове, зеленчуци, мед. Нежелателно е да се употребяват семена, орехи, ядки, месо. Допустима е риба, ако не можете без месо.
Въздържайте се от алкохолни напитки като ракия, водка, коняк, уиски, дори шампанско. Но чаша хубаво червено вино може. Особено полезно е сега да се пият билкови чайове.
Ако изпитвате гадене и повръщане днес, означава, че неправилно използвате енергиите на лунния ден.
Всички купуваме тези 5 неща от магазина, а може да са много опасни за здравето ни!
Днешното предложение:
ПЕЧЕНИ ТИКВИЧКИ
Продукти: 4 тиквички, 2 връзки зелен лук, 2 к.ч. олио, 2 к.ч. ориз, 2 с.л. брашно, 2 чаши вода, 1ч.л. червен пипер, магданоз, копър, черен пипер, сол.
Приготвяне: Тиквичките се почистват, нарязват се на кръгчета и се овалват в брашно. В олио се задушава нарязаният на ситно лук, после се добавя червеният пипер, оризът, магданозът, копърът и черният пипер.
Получената смес се изсипва в тавичка. Върху нея се подреждат керемидообразно тиквичките. Заливат се с врящата подсолена вода и се пекат при умерена температура.
„Диетата на Буда“ или 6 правила от най-стария и доказан метод за отслабване
Ястието се поднася със счукан чесън, оцет, вода и копър.
КЕСТЕНОВО МЛЯКО
15 кестени се сваряват, обелват и пресоват. Смесват се с 0,500 г подсладено (100 г захар) мляко и ванилията (1 прах), и се оставят в хладилника за 1 час. Поднася се с бисквити.
Последвайте ни
0 Коментара: