Щерката на президента Румен Радев отново привлече вниманието в социалните мрежи. Дарина Радева, която се занимава с актьорско майсторство в НАТФИЗ, отпразнува по много любопитен начин вчерашния "Свети Валентин".

Навръх празника на влюбените, когато социалните мрежи изобилстваха от звездни снимки, правени в тузарски хотели, ресторанти и дискотеки, наследничката на държавния глава заложи на доста по-различно преживяване.
 

Къдрокосата хубавица е избрала да отиде на концерт на група "Остава" и да се наслади на изпълненията на Свилен и музикантите му в култово столично заведение, където те са имали участие. От сторито й в социалните мрежи не става ясно с кого е била на шоуто, но очевидно си е изкарала супер.

За личния живот на първата дъщеря на Радев не се знае много. В Инстаграм профила си Дарина не е много активна, но пък се знае, че има актьорски талант и заложби за модел, ако съдим само от фотосите, които е качвала в профила си. Творческите ѝ изяви са редовни, но за момента са най-вече основно по театралните сцени.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Darina Radeva (@dari.radeva)