Бременната Ели Гигова все още крие кой е бащата на бебето, което носи в утробата си. Близки до бившата журналистка обаче разкриха, че мъжът до милионерската щерка се казва Робърт и е американец, работещ в Брюксел, пише "Уикенд".

Той е малко по-млад от милионерската наследница, но това изобщо не я притеснява.

Влюбените се запознали в Брюксел преди година и половина и почти веднага са заживели заедно. Дъщерята на оръжейния бос Николай Гигов работи като асистент на евродепутата Емил Радев в столицата на Белгия, но вече е излязла в майчинство.

Бившата тв водеща ще става майка в края на август или началото на септември, като само най-близките й хора знаят пола на бъдещото бебе.

Двамата с половинката си не държат на подписа и за момента смятат да живеят на семейни начала, а след като утихнат нещата с ковид пандемията, да вдигнат скъпа сватба, но в тесен кръг, издават от обкръжението им.

В момента щерката на Гигов се е отдала на почивка и се подготвя за бъдещото раждане. Щерката на Николай Гигов, която винаги е била много дискретна за личния си живот, признава пред приятелки, че най-сетне е срещнала мъжа, с когото желае да създаде семейство.

Избраникът на Ели заема висока позиция в НАТО, а баща му някога е бил генерал в международната организация. Гигова вече е водила Робърт в родината си и го е запознала със семейството си.

Елеонора, както е истинското име на красавицата, е единственото дете на оръжейния бос Николай Гигов и съпругата му Жени, които са семейство вече повече от 40 години.

„Странно е, че запазихме семейството си в този водовъртеж“, казва в едно от малкото си интервюта майката на Ели Гигова, която е най-добрата й приятелка.

Милионерската съпруга предпочита живота в сянка, а дъщерята – в светлините на прожекторите, като едва в последните години се скри от медиите и води инкогнито начин на живот в Брюксел.

Преди да се хвърли в обятията на Робърт, Ели изкара няколко бурни връзки с родни плейбои. Милионерската щерка имаше отношения с Петко Димитров, ресторантския бос Димитър Тодоранов и Николай Бареков, докато той бе шеф на ТВ7. Едва след тях Ели намери мъжа, който да я накара да иска семейство.
 


 


Ели с баща си Николай Гигов: