Кимбърли Хопберг от Денвър е на 54 години и обожава да готви, добра домакиня е и любимата съседка, която винаги ще ви заеме захар или брашно, пише zajenata.

Тя вече осем години поддържа връзка с женен мъж и казва, че напълно се е примирила с ролята на втора жена. Не си и помисля да прекрати връзката си и знае какво точно ще каже на жената, за която приятелят й е женен 40 години, ако разберете за връзката им. ‐ Обичам го, а и той мен, искаме да бъдем заедно. Всяка вечер се връща при жена си, но на мен това ми пречи.

Има дни, когато искам да остане, но го разбирам. 

Обещал го е на себе си и на жена си, но ние сме щастливи заедно и затова сме един с друг. Знам, че аз съм тази, която наистина го обича, казва Кимбърли. Казва, че не пожелава на никоя жена да бъде любовница, но в живота се случва. Тя се запознала с мъжа, по‐ възрастен от нея с 14 години на караоке.

Казал й, че е женен, чак след като спали заедно. ‐ Бях отчаяна и бясна, исках да го оставя но вече бях влюбена. Каза ми, че след като са се родили децата, двамата живеели само като приятели и не правели любов. Когато сте любовница взимате най‐доброто‐свободата, а аз обичам свободата си, завършва Кимбърли.