Внезапната раздяла на Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена Дюън може и да изглежда изненадваща за мнозина, но близки до звездите разкриха, че семейството им отдавна не е било стабилно и щастливо. Причината: постоянните флиртове на актьора и любовта му към партитата и чашката.

Двойката вдигна сватба през 2009 г., малко след като се запознаха на снимачната площадка на лентата „Step Up“. И докато Джена се отдръпна от кинокариерата си, забременявайки с дъщеря им Евърли, Чанинг започна да трупа много слава и овации след участието си в „Професия: Стриптийзьор“. Хора от кръга на съпрузите разкриха, че Тейтъм открай време си е бил купонджия по душа, което много дразнело половинката му.

„По време на снимките на Foxcatcher той открито флиртуваше с колежката си на сцената. Дори малко след заснемането на сцената, продължи да интимничи с нея и дори ѝ направи серенада. Снимките бяха в Питсбърг и той се държеше там като необвързан мъж“, разкри източник пред RadarOnline.

В този период Джена е бременна с дъщеря им и си седи у дома. Месеци след премиерата на лентата, Чанинг отишъл на парти и въпреки че обещал да звънне на съпругата си, не го направил.

„Джена не можеше да отиде на премиерата, но чакаше да ѝ се обади. След като не го направи, тя буквално му подпали телефона и след като той най-накрая вдигна, ѝ каза, че ще звънне по-късно. Тя беше бясна“, сподели приятелка на г-жа Тейтъм пред медията.

Близки до двойката споделиха още, че покрай филмовата си кариера Чанинг почти не се задържал у дома. Той пропуснал почти цялата бременност на съпругата си и следващите 18 месеца от появата на мъничето им. Джена от своя страна била постоянно изнервена, защото тя се посветила на семейството си и отказвала всякакви филмови ангажименти в името му.

„През 2014 Чан беше в Питсбърг на парти между снимките на един от филмите си. Той купонясваше в местни клубове и дори позволяваше на фенките му да пият шотове от корема му. Тогава една от тях го попита: „Къде е съпругата ти?“, а той с ехидна усмивка отговори: „Не е тук“, коментира човек от кръга на актьора.

Джена и Чанинг постоянно се карали заради купонясването му. Тя не спирала да му повтаря, че е семеен мъж и трябва да обръща повече внимание на нея и дъщеря им, вместо да запива по барове със съмнителни жени.

„Истината е, че кариерата на Чанинг достигна възхода си малко след брака им, докато нейната залезе. Той получава огромно внимание от всички, което буквално я побърква. Когато не са заедно, Джена постоянно му звъни и му пише съобщения, за да пита къде е и с кого е и това го изнервя. Чувства се притиснат и тя сякаш го отблъсква. Честно казано, Чанинг се чувства отегчен от брака си. Той нерядко се оплаква от нея и повтаря, че са като брат и сестра, а не като съпрузи“, разкриха близки на актьорите.

Източник: tialoto.bg