Известният модел, инфлуенсър и съпруга на лудия репортер Даниел Петканов - Александра Петканова навърши 28 години. Феновете й обаче забелязаха, че Дани не присъства на нито един кадър, споделен в този ден от красавицата.

"Така изглеждат моите 28! Тази снимка е била красив миг някога и след това се е превърнала в красив спомен. Извод: Празнувайте всеки миг и създавайте спомени, защото те са единственото, което ни остава накрая", написа Алекс в социалните мрежи. 

 

Тя празнува своя рожден ден в столична дискотека и както се вижда от снимките е предимно по женски. Прави впечатление, че съпругът на Алекс отсъства от партито освен това и Ивелина Чочева също е сама без Александър Кадиев. 

Основното е, че в последно време последователи на Дани и Алекс Петканови подозират, че двамата са разделени. Онлайн конспираторите смятат така, защото последната им обща снимка е от декември 2021 г., а Алекс доста пътува в чужбина, но сама или с приятелки. Прави впечатление, че Дани не е честитил рождения ден на Алекс в Instagram, но пък е харесал новата ѝ снимка.

Вярно, че тези неща не са нужни, но са си традиция в живота на родните инфлуенсъри. Хем си честитят празниците лично, хем държат да покажат близост и в социалните мрежи, когато имат поводи. Е, този път това не се случи при фамилия Петканови.