След като предизвика грандиозен скандал още при влизането си във „Фермата“, помакът Нури, който твърди, че турско робство не е имало, малко по малко той все пак успя да промени негативните настроения срещу себе си. Това се случи най-вече заради усърдната му работа в стопанството на риалитито, която го превърна в авторитет и лидер в отбора на емигрантите.

Принудената да живее в Англия Нина също отбеляза този факт и в личен разговор с помака дори го определи като бащина фигура в живота си в момента. Самата тя даде да се разбере, че през последните години много се е отчуждила със собствения си баща, който единствен бил против тя да заминава за Лондон.

Нина живее там с мъжа си и двете си деца, но от доста време копнее всички да се завърнат в България. Заради доходоносната професия на съпруга на Нина, семейството не може да се прибере у нас, но младата учителка все повече осъзнава, че баща й е бил прав.

„Много съжалявам, че не съм направила първата крачка към баща ми. Той ме е създал, отгледал ме е и съм много благодарна. Съжалявам, че сме се отдалечили“, сподели със сълзи на очи Нина.

Тя изрази надежда, че един ден, когато се прибере в родината, баща йще се сближи с двете й деца ище отглежда и тях по начина, по който е отглеждал самата нея