От известно време Калин Врачански страни от светската суета и светлините на прожекторите.Според запознати актьорът тихомълком е заминал за Лисабон, където изкарал коледните и новогодишните празници, без да разкрива дали е бил сам или с женска компания. В актьорските среди обаче се шушука, че го е придружавала мистериозна дама, пише Уикенд.
Хора от обкръжението на Врачански издават, че той си пожелал през 2018 г. най-сетне да срещне любовта на живота си и да се задоми. Досега името му бе свързвано с много жени, но никоя от авантюрите му не прерасна в сериозна връзка.  „Усещам, че тази година ще се случи нещо специално. Време ми е да се кротна”, споделил Калин с приятели. 

Не е тайна, че секс списъкът на актьора е доста набъбнал в последно време, но по думите му случайните връзки вече го отегчавали. Той мечтаел за собствено семейство и искрено завиждал на бившата си приятелка Силвия Петкова, която минала година се задоми и роди от друг.Според запознати той редовно й кръшкал, което довело до очакван край в техните отношения. Всички бивши любовници на актьора са категорични, че той е ненаситен в леглото и трудно може да се отададе само на една жена. 

Врачански не се посвени да отмъкне и приятелката на Орлин Павлов под носа му. Секссимволът на българския театър омая ослепителната блондинка Надя, която имаше няколкомесечна връзка с певеца. Според запознати Орлин приел тежко предателството на своята любима, а оттогава датира и ненавистта му към Калин.

Актьорът имаше противоречива връзка и с омъжената си колежка Теодора Духовникова. Двамата бяха изловени от фотографите на предаването „Папараци” да се целуват страстно посред нощ на улицата, а кадрите моментално плъзнаха в интернет пространството. Духовникова и Врачански обаче отрекоха да имат интимни отношения. Те заявиха, че са добри приятели и затова си позволявали подобна близост.

От години актьорът не е афиширал сериозни отношения с жена. Мълви се, че заминал за Лисабон с тайнствена блондинка, но самият той отказва да коментира къде и с кого е изкарал празниците.