Овен

Денят започва малко стресиращо. Все още имате планина от работа и задължения пред себе си. Продължете стъпка по стъпка. Луната в знак Водолей ще ви направи по-спонтанни. Разговорите с другите ви завладяват и вдъхновяват.  

Телец

Днес се чувствате балансирани отвътре и добре мотивирани за действие. Най-накрая един напълно приятен ден за подобряване на настроението. Въпреки че имате много работа, правете само това, което наистина трябва да се направи.  

Близнаци

Днес постоянно възниква нещо, което да ви забавлява, водите непринудени разговори. Нужно е само да бъдете малко по-търпеливи. Наслаждавате се на деня.

Представителите на тези 4 зодии са много отмъстителни, пазете се от тях и гнева им!

Едно събитие ви кара много да се замислите.  

Рак

След дългата и напрегната работна седмица се нуждаете от поне един удължен уикенд. Независимо дали имате възможност или не, посветете следващите два дни на себе си и на една добра почивка.

Лъв

Днес няма да ви достига достатъчно обективност. Старайте се да обмисляте внимателно това, което казвате, не хвърляйте думите си на вятъра. Внимавайте да не давате обещания, които няма да можете да изпълните.

Дева

Ще успеете да свършите или да реализирате някои от заплануваните или започнати вече неща. Това ще ви донесе удовлетворение. Направете си разходка, това определено ще възстанови душевното ви спокойствие.

Везни

Подчертано време за приятели, общуване, излизане.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино

Прекарайте този ден, като се срещате и разговаряте с тези, които обичате и които са важни за вас. Чувствате се много добре и ще носите добро настроение и оптимизъм, където и да отидете.

Скорпион

Луната е в квадратура към вашия знак. Не сте в най-доброто настроение. Чувствате се малко претоварени и уморени. Правите всичко по-бавно. Имате нужда от почивка, както и нужда от промяна.

Стрелец

Добре е да разчитате на своя усет. Приятелски съвети и препоръки изслушвайте само от любезност, иначе по-добре ги игнорирайте. Придържайте се към собствените си разбирания. Възможно е да участвате в непланирано мероприятие.

Козирог

Денят трябва да посветите на себе си. Ще прекарате по-голямата част от времето у дома, в спокойна атмосфера, малко релакс или просто подремване. Следобед ще бъдете в готовност за общуване, за контакт с приятели или близки хора.

Водолей

Не може да се каже, че денят ще е много лесен, но посоката, в която се развиват събитията ще бъде напълно приемлива. Имате сили и смелост да се справите с настоящите задачи. Концентрирайте се върху основните аспекти и не навлизайте в малките детайли.

Риби

Тъй като в момента не знаете какво да очаквате и всичко може да се промени бързо, трябва да бъдете по-гъвкави.

На какви грехове са способни различните представители на зодиака

Използвайте времето да помислите за себе си и за това, което наистина е важно за вас. Един добър масаж понякога може да върши чудеса.

Съветите на Фортуна

Ден е за стремителни действия. Ден, който носи творчески подем и вдъхновение. Вдъхновението ще посети всички, които не изпуснат момента и го използват правилно. Най-удачното време за провеждане на творчески вечери, концерти и други подобни мероприятия.

Енергията на деня може да окаже помощ за бързите дела. Време за колективно общуване. Не трябва да оставате дълго време в уединение. Бъдете по-близко до хората, до приятели, колеги. Също най-благоприятното време за начало на пътуване.  

Дадени обети и клетви придобиват голяма сила сега, затова не е желателно да бъдат нарушавани. Ако днес извършите благотворителни постъпки и не се похвалите на никого, няколко пъти ще увеличите благата си карма.  

Източник: tribune.bg