Овен – Нужно е да сте рационални и обективни. Ако дълго сте полагали усилия в определена посока, то днес можете да очаквате някакъв резултат. Но не забравяйте, че винаги получаваме точно толкова, колкото заслужаваме, а не каквото ни се иска.

Телец – Мобилизирайте силите си и не оставяйте днешната работа за утре или за следващата седмица. Бъдете решителни и вложете повече ентусиазъм в работата си. Така ще можете да постигнете по-бързо желаните от вас цели.

Близнаци – Ако чувствате тежест в сърдечната чакра, вероятно причината за това са недоизказани или неразбрани думи. Опитайте да изясните ситуацията и да освободите напрежението, като споделите с приятел или чрез медитация.

Рак – Днешният ден е по-скоро ден на отвлечени разсъждения, отколкото на конкретни действия. Ако не се контролирате в действията си, може да имате проблеми. Много от вас ще бъдат обзети от романтични чувства.

5 прости начина да се защитите от завистници и недоброжелатели

Лъв – Ако търсите отговори, не забравяйте, че те са във вас самите. Осланяйте се само на себе си. Вслушайте се във вътрешния си глас и открийте своята пътеводна светлина. Тя ще ви покаже верния път.

Дева – Ако някой в нещо ви обвинява, това е сериозен повод да се замислите над казаното. Особено, ако обвиненията не са лишени от известно основание. В интимен план сте прекалено чувствителни днес.

Везни – През днешният ден ще ви е трудно да се задържите на едно място. Постарайте се да не бъдете твърде разхвърляни в действията си. Незначително недоразумение не е достатъчен повод да изпадате в истерия.

Скорпион – Късметът днес ще е променлива величина за вас. Трябва само да постоянствате и целенасочено да се трудите за вашите желания. Възможно е върху взаимоотношенията ви да легне сянката на лъжата.

Стрелец – Днес може да се почувствате с нисък жизнен тонус, но внезапен заряд от енергия ще получите точно, когато имате нужда от нея. Рейтингът на вашата популярност може да се вдигне неимоверно.

Тези зодии място не могат да си намерят от завист, пазете се от тях!

Козирог – Ще дадете воля на обзелото ви нетърпение. Вместо това, много по-добре е да го преобразувате в полезна енергия. Изборът обаче си е ваш. В областта на личният живот сте зациклили върху собствените си чувства.

Водолей – Днес има вероятност да възникнат интелектуални несъгласия и различия в гледните точки с другите. Имате натрупана енергия, която се нуждае от освобождение, но по-добре да я канализирате в нещо по-позитивно и полезно.

Риби – Движеща сила през днешният ден ще бъде вашият алтруизъм. Ще се откажете от едни планове за сметка на други. Препоръчва ви се да преминете на по-лека и разтоварваща диета. Избягвайте безсмислените спорове.

Съветите на Фортуна

Събитията, които се случват през този ден трябва да оценяваме като отражение на нашата същност. Да се контролират и да не се допускат отрицателни мисли и прояви на егоизъм. В този ден действителността разтваря очите ни да видим събитията в истинската им светлина. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си ни казва истината за нас самите. Внимателно се вслушайте какво ви говорят. Приемете тази информация, дори да не ви е неприятна.

Емоционалното състояние е нестабилно, а в настроението има резки промени без видими причини. Денят изисква благоразумие и сдържаност, тъй като е свързан с опасности и изисква особено внимание.

Нужно е да се спи по-малко. Това е най-добрият ден за лечебно гладуване, в който става обновяване на енергиите на организма. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, да има запалена свещ. Нека да има повече светлина около вас!