Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп. Според нея Овните ще бъдат разочаровани от живота, а Телците ще трябва да занимават с рутинни задачи.

Ето какво предрече Алена за всички зодии за съботния ден:

ОВЕН

За пореден път от сутринта в почивния ден сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор и всичко, което е последвало от него. Не се задълбочавайте в неприятностите, с които се справяте успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество.

Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес. Следобед в днешния почивен ден е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

ТЕЛЕЦ
Въпреки че денят е почивен, не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи.

Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

Ето кои са 3 най-завистливи зодии, внимавайте с тях!

БЛИЗНАЦИ
Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви в почивния ден, защото се налага да отхвърляте чужди задължения, които някой е изоставил, и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не може да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви.

След работа направете планираните покупки за дома. Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящия партньор, скъпи жени. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньора си.

РАК
Внимавайте настроението ви в почивния ден да не стане причина за финансови загуби заради инатливо нежелание да видите дебнещите опасности в договорите, които подписвате. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си.

В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, забравете за сексуалните удоволствия.

Датата ви на раждане разкрива огромна тайна за бъдещето ви

ЛЪВ
Почивния ден позволява да анализирате постигнато в изминалите дни, защото равносметката за месеца ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ, ако се налага да приемете повече задачи. Бъдете разумни, за  да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си.

Каквото и да се случва не се гневете. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните - с интимния си партньор. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

ДЕВА
Не взимайте важни решения и не поемайте сериозни делови обещания в почивния ден, осолено ако няма как да ги изпълните Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви.

Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимния си партньор с непрекъснати въпроси за изневери.

ВЕЗНИ
Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знаете какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. В почивния ден не ви съветвам да споделяте своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират.

В отношенията с интимния партньор е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите. Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимия.

Реки от пари потичат към 3 зодии през август

СКОРПИОН
Налага се да се справяте с неприятности, заради поредните интриги на вашето работно място, за които в почивния ден носите вина и вие. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели.

Създайте отново хармония в личните си отношения, след като с женския си инат я разрушихте сами. Докажете на интимния си партньор, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ
Пред вас е почивен ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден.

Избегнете проблемите в семейството и с интимния си партньор и се отдайте на почивка и развлечения. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любим, се отдайте на сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ
Неприятностите ви ще започнат от сутринта в почивния ден и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел или най-важната си задача за деня и не допускайте грешки.

Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте го засегнали с някой остра реплика. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

ВОДОЛЕЙ
Трудно ви е в почивния ден да сте перфектни в отношенията си, въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задължения.

Не избързвайте и не критикувайте. Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимия си. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
Налага се да промените плановете си в почивния ден, защото напрежението около вас ви пречи да постигнете успех. Не взимайте важни решения, ако не успявате да сте задълбочени и разсъдливи. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат, но не поддавайте, ако може да имат неизпълними искания в замяна.

В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите, скъпи дами. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

Източник: Труд