2019 г. ще бъде много добра за Скорпионите във финансово отношение. Това каза астрологът Ива Иванова за астрологичните прогнози за 2019 г., пише Фокус.

„През новата година Скорпионите, ако не бъдат настъпвани, ще се държат прилично. Те наистина са такива – ако не ги закача човек, са един разкош. Следващата година ще им бъде доста по-добра от миналата, защото ще я започнат с това, че другите ги виждат и по-симпатични, и по-хубави, и с по-благ характер. А те всъщност просто са се уморили от всички промени, които им се случват през последните две години, и са решили малко да гледат отгоре-отгоре на проблемите“, посочи Иванова.

Тя уточни, че Скорпионите започват годината с достатъчно физически сили, за да могат да се оправят с нещата в живота. „След това годината ще им е много добра от гледна точка на финансите. 2019 г. ще бъде добра за тях и от гледна точка на здраве и работа. Но няма да бъде много добра в любовните отношения, ако са по-придирчиви за партньорите си или нямат реален поглед върху това, с кого си имат работа. Така че не трябва да си позволяват да гледат желателно. Скорпионите имат нужда от интелигентни партньори, за тях няма значение толкова външният вид, колкото какво има в главата. В професионално отношения нещата също са добри, като по-добра ще бъде втората половина на годината. Около рождения им ден трябва да бъдат по-внимателни в общуването. Голяма част от тях имат многопластово мислене, което ще рече, че съвсем спокойно могат да използват този период да уредят проблемите си, защото другите хора стават по-разсеяни“, каза още Иванова.