Звездите вещаят големи проблеми за 3 зодии. В сряда верността е преобладаващо чувство за Овните, а Раците е твърде вероятно да попаднат на удивителни находки . Вижте какво ви очаква и вас!
ОВЕН
В сряда верността е вашето преобладаващо чувство и то ще доминира при контактите ви, прераствайки в ненужно съчувствие. Ще бъде по-разумно, ако не го демонстрирате и проявите повече необходимата бдителност. Професионалният ден ще протече нервно и с напрежение.

ТЕЛЕЦ
Днес някои от вас ще имат доста дръзко държание в стремежа си да бъдат на по-изгодна позиция, но този опит едва ли ще има успех. Ще възникнат противоречия в службата и по въпроси от професионално естество. Не насочвайте вниманието си към парични дела, неуспехите са налице.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците днес са много разтревожени и чувстват деня като критичен. Напоследък са се “навързали” странни случайности около вас и напрежението ви е огромно. На работното си място много от вас очакват “атака”. Всеки опит да бъдете предпазливи ще бъде изтълкуван като високомерие.

РАК
В сряда е твърде вероятно да попаднете на удивителни находки или да направите неочаквани разкрития, това има значение за хората на науката. Някои ще получат приятни известия от делови характер, те може би имат отношение към бъдещите ви планове. В личен план – много любов.

ЛЪВ
Към всички делови въпроси, срещи и разговори, които ще бъдат вашият делови израз днес, трябва да подходите с особено внимание и градивен подход. Не прибързвайте с действия или изявления. Днес вашата интуиция работи много силно и ще спечелите, ако се вслушате в нея.

ДЕВА
В сряда сте усърдни и разчитате на своя шанс. Това е най-силното, на което можете да разчитате днес. Вашият делови и професионален живот сега се ползва с особено предимство. Онези от вас, които изживяват кризисен период в любовните отношения, могат да очакват промяна към добро.

ВЕЗНИ
Днес Везните са упорити в стремежа си да превърнат сряда в успешен ден. Има шанс за такова постижение, но трябва да действате умерено и методично – точно това ще ви липсва и характеристиката на дневната ви активност съдържа елементи на крайности и прибързаност.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СКОРПИОН
Денят е много успешен за всякакъв вид контакти и може да бъде определен за повечето от Скорпионите като обществен. Ще осъществите нови връзки, нови съюзи или ще проведете срещи и преговори. Професионалните ви позиции са добри, но трябва да разчитате на собствените си възможности.

СТРЕЛЕЦ
Сряда не ви сблъсква с трудности и денят ще е спокоен, но вашите енергии са неукротими и ще действате решително, със замах. В такива случаи е невъзможно нещо да ви се опре и макар че трудности не се очертават, ако евентуално се появят, ще ги преодолеете бързо и лесно. Вниманието ви е заето с някакъв проблем и се разконцентрирате. Вечерта ще ви изненадат приятно.

КОЗИРОГ
Днес много от вас ще се сблъскат с проблеми в службата си, където стои неразрешен въпросът с вашите почивки. Отстоявайте правата си. Сряда е положителен ден и ще ви приближи към осъществяването на лични намерения, които при едни от вас имат професионална насока, а за други се определят в сферата на приятелските контакти. Неочакван късмет ще ви зарадва. Всичко, което започнете, ще се развие бляскаво, ще ви донесе пари и шанс в кариерата.

ВОДОЛЕЙ
Много добри са показателите за сряда и позволяват напредък на делата ви, защото отношенията с околните са добри, можете да се ползвате от стабилна подкрепа и не сте лишени от дарования. Някои от вас са с понижено самочувствие и нежелание за активност поради лични проблеми. Техният израз ви изважда от равновесие и ще кажете думи, за които ще съжалявате по-късно.

РИБИ
Вашите прибързани действия са плод на някои притеснения, които не са основателни. Налице е известна умствена отпуснатост, но тенденцията е временна и не е обезпокоителна. Душевното ви равновесие е нарушено поради заболяване в дома ви. Някои имат домашни проблеми, които не търпят отлагане и ви принуждават да бързате с разрешаването им.