Овен – Днес може би се чудите колко здраво сте закотвени в живота. Препятствията се топят пред вас като сняг на слънце. Това е ден за разрушаване на бариерите и премахване на ограниченията. Ще бъдете ефективни при вземане на решения.


Зодиите, които ще се къпят в пари това лято

Телец – Днес трябва да бъдете скептично настроени към всичко, което вашите колеги ще ви посъветват и предлагат. Не е задължително те да грешат, но зрънце от собствения ви здрав разум няма да ви навреди. По-добре е да носите отговорност за своите грешки, отколкото за другите.

Близнаци – Денят е подходящ за търсене на съмишленици и преговори за сътрудничество с тях. Способни сте да заразите мнозина с ентусиазма си. Влиянието на положителните тенденции се увеличава с течение на времето.

Рак – Денят ще бъде доста изтощителен. Може да носи силни чувства, вълнение. Несъгласията с другите не са изключени, но е във вашата власт да избегнете сериозен конфликт. Има опасност да надцените възможностите си, да направите грешки.

Лъв – Желанието ви да изпъкнете няма да бъде възприето позитивно от всички. Някои ще ви гледат с неодобрение. Бъдете търпеливи и дипломатични с близките си, дори вашите мнения да не съвпадат по някакъв начин. Тези зодии са магнит за пари

Дева – Ако от известно време не сте получили това, от което се нуждаете от близък човек, енергията на Луната сега ви дава сили да повдигнете въпроса решително. Бъдете открити и решителни, честни и ясни. Ще видите, че този ход ще донесе само добри резултати.

Везни – Днес ще си бъдете напълно самодостатъчни. Добрият жизнен тонус ще спомогне да се справите с многобройните си задачи. Това е подходящият момент да осъществите стари планове, да направите това, което е замислено отдавна. 

Скорпион – По някакъв начин днес не сте в особено добро настроение. Желанието за вашите планове (или за работа) ви е напуснало. Опитайте да направите нещо добро за себе си. Помислете какво би повдигнало настроението ви?

Стрелец – Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но е необходима инициатива да се приближите до желаните резултати. Ограничете разходите за удоволствие. Бъдете по-учтиви с останалите.

Козирог – Чувствате се напрегнати.Трудно е да обедините в едно разума и чувствата си днес. Вероятно има няколко неща, които не ви удовлетворяват, без да знаете причината. Може да се появят неочаквани пари.

3 зодии ще се радват на много пари през 2020 година

Водолей – Може би играете с грешни карти, затова да не се получават нещата. Несъответствията излизат на преден план и вземат своето участие. Следобед ще трябва да се справите с решаването на някои битови въпроси.

Риби – Планетарните влияния са благоприятни за вас, така че здравето обещава да бъде добро, а настроението - оптимистично. Водните процедури и релаксацията във водата ще донесат ползи за състоянието на самочувствието ви. 

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

Луната през целия ден се движи на празен ход и не се препоръчва нищо важно да се започва.

Днес ще имате възможността интуитивно или чрез различни срещи и събития да разберете кои са истинските и значими неща в живота ви, за които трябва да се борите и всичко онова, което да оставите зад гърба си.

Може да ви се наложи да се разделите с определени нагласи и модели, които досега само са ви вкарвали в капана на конфликтите и интригите. Воинът у вас е готов за битка.

Не е изключено на този ден да се разделите с хора, които сте смятали за приятели, а с враговете си да се помирите. Всичко зависи само и единствено от вас. Каквото и да ви се случи, не трябва да се поддавате на огорчението и разочарованието. Приемете всичко като уроци, които е трябвало да научите.

Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Важно е да се концентрирате само върху една - най-важната задача. Не бъдете пасивни и не проспивайте деня в пряк и в преносен смисъл. (3л.д.)  

Източник: tribune.bg