Овен
Трябва да се адаптирате и приспособите към ситуацията и обстановката. Ако всичко върви добре, проблемите ще бъдат избегнати. Не е изключено да се намесва съдбата в случая. За предпочитане е да останете в уединение и да се насладите на тишината и покоя.

Телец


През втората половина на деня ще бъде по-стресиращо. Трябва да преосмислите връзката с вашата сродна душа. Може би отдавна сте загрижени за някои нюанси и днес е благоприятен ден за решаване на проблемите.

Близнаци 
Не трябва да променяте напълно тактиката и стратегията на работа, по-добре е да продължите да действате по същия начин, без промени. И е препоръчително да се въздържате от взаимодействие с колеги.

Това са най-злобните и опасни зодии, внимавайте много с тях!

Нуждаете се от спокойствие и пълна концентрация. 

Рак
Денят ще донесе противоречиви впечатления, ефект на дежа вю. Самочувствието ви няма да се промени, но ще бъдете връхлетени от различни емоции. Ще бъдете и леко разсеяни, затова не се захващайте със сериозни неща.

Лъв
Първата половина на деня носи нови неща и притеснения. Може да има толкова много от тях, че ще трябва да променяте плановете си, да преназначавате срещи. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници.

Дева
Жизненият потенциал е висок, вие сте енергични и с ентусиазъм се захващате да вършите делата си. Често започнатото не ви се удава да завършите веднага, но вие не отстъпвате, докато не постигнете желаното.

Везни 
Отнасяйте се внимателно към набелязаните планове и задачи. Ще успеете да реализирате идеите си, ако запазите хладнокръвие и спокойно общувате с околните.

Тези 4 зодии никога не бива да стъпват при врачки и гадателки

Не бързайте да вземате важни решения, а разсъждавайте трезво.

Скорпион
Денят ще бъде благоприятен във всички сфери на живота. Преди обяд можете да завършите спешните работи, но след това се посветете на релаксация и пълна почивка. Неутралното отношение към житейските проблеми е най-доброто решение в момента.

Стрелец
Не бързайте. Този ден изисква балансирани решения и добре обмислени действия. Категорично не се толерира суетата и неоправданото бързане. Не винаги си струва да се поддавате на импулсите, но е полезно да се ръководите от здравия разум във всяка ситуация.

Козирог
Помислете как бихте могли да се зарадвате. Някои приятни занимания и малка непланирана покупка ще свършат работа. Общуването с приятели ще ви вдъхнови. Обърнете внимание на идеите, които идват от другите: възможно е да ви бъдат полезни.

Водолей – Ходенето на чист въздух ще има положителен ефект върху вашето здраве и самочувствие. Ще бъдете весели и ентусиазирани.

Не се женете за тези зодии, животът ви ще е кошмар след брака

Презареждайте се с положителни емоции. Основното нещо е, не забравяйте да се обличате топло и да пиете горещ чай в топла компания.

Риби 
Днес е по-вероятно от обикновено да се тревожите за дреболии, да изпитвате безпокойство и притеснение. Добре е да стоите далеч от хора, чиито коментари са ви разстройвали неведнъж. По-добре е да отложите неприятните дела, ако е възможно.

Съветите на Фортуна

Период за трупане на мъдрост. Всякакви знания лесно се усвояват. На този ден трябва да се съсредоточите изцяло върху най-важния за вас проблем и търсенето на необходимите източници на знания за решаването му. В този магически ден умствените способности на човек и неговата интуиция са особено силни. Можете да научите нови неща за себе си и света.

Може да ви се разкрият тайни знания, да ви хрумнат нови идеи и да намерите нови оригинални решения на стари проблеми.

Решавайте проблемите, постигайте целите си със придобитите знания. Не забравяйте обаче, че знанието може да се използва само за добро, в противен случай ще се обърне срещу вас. Човек трябва да бъде алтруист, да учи други, да предава своя опит, да бъде щедър или просто да трупа знания.

Ето до колко години живеят различните зодии

В медицински аспект е необходимо да бъдете внимателни към тазобедрения пояс, кръста и долната част на гръбначния стълб. По-добре е да не правите резки движения.

Луната се движи на празен ход от 08:16 ч до 13:26 ч и това време е неефективно за важни неща и покупки, за подписване на договори. Подходящо е за вършене на обичайните неща или за почивка.                        

Източник: tribune.bg