ОВЕН

Ще ви изненадат приходи, които са добре дошли в почивния ден  след вчерашните ви притеснения. Не бързайте да харчите, дори и да ви се струва, че няма да изпаднете в криза.


Следобед ще получите предложения за нови професионални изяви от ваша страна и добри приходи. Преценете дали не са рисковани. Вечерта се срещнете със стари приятели.

Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади. 

Черни облаци надвисват над 2 зодии през декември

ТЕЛЕЦ

Ще имате добри доходи, за които научавате в почивния ден и ще направите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед.

Не са изключени разочарования, ако сте на работа. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекалената си чувствителност. Деловите разговори са успешни, ако ви предложат да ги проведете днес.

Вечерта, уморени и напрегнати ако сте били дежурни, ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си. 

БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прекалено изнервени, ако ви принуждават да правите ремонти в почивния си ден, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание.

Потърсете компромиса. Ако имате възможност пътувайте и се разтоварете от напрежението. Задълженията ви на работното място изключват разговори по телефона с хора, които се опитват да ви съсипват деня.

Не са изключени проблеми в личния живот, но причината е във вас самите. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си. 

Зодиите, които ще се радват на невероятен финансов успех през декември

РАК

Контактите в почивния ден са много, а запознанствата могат да ви донесат не малко разочарования. През целия ден сте подвластни на резки промени в настроението. Ще създадете проблеми с обкръжението си.

Ако сте на работното си място не се претоварвайте. Работата ви спори и без притеснения от ваша страна. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви.

Вместо да спорите и да доказвате правотата си дайте да се разбере, че не са ви обяснили намеренията си. 

ЛЪВ

Днес, в почивния ден сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си до края на деня и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости от чужбина. Наложете си спокойствие и ще отхвърлите задачите си с лекота.

Бизнесмените, на които предстои да планират инвестиции могат да изчакат няколко дни. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща.

Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате. 

ДЕВА

Ще се радвате на успехи в този почивен ден. Ще постигнете разбирателство с партньорите си и ще получите съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати.

Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за провеждане на разговорите с началниците си и да искате повишение Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората.

Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал. 

ВЕЗНИ

Логиката и сериозно изречените думи в почивния ден успяват да убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Всички реални идеи можете да реализирате с помощта на близки хора.

Трудностите са преодолими и не бива да ви притесняват. Бизнесмените, които развиват дейност, свързана с големи инвестиции, могат да потърсят нови партньори. Не уговаряйте романтична среща, без значение дали сте семейни или търсите половинката си.

Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.  

СКОРПИОН

Не пътувайте, защото в почивния ден сте разсеяни. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с колегите и началниците си.

Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, ако можете да я завършите в деня. Близките ви очакват да се приберете за вечеря.

Сторете го, за да избегнете ново напрежение, пригответе хапване и седнете на приятна раздумка с тях. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели старата криза в отношенията си. 

СТРЕЛЕЦ

Помислете си върху плановете за близкото бъдеще. Пристъпете в почивния ден към изясняване на отношенията, които сте развалили. Отложете планираните делови разговори.

Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако прахосвате парите си необмислено преди края на месеца.

Следобед ще имате приятни срещи и емоции, а когато се приберете у дома ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот, но не бива да споделяте с близки, че ви предлагат брак. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия. 

Хората от тези зодии навличат проблеми на всички

КОЗИРОГ

Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби, защото сторите ли го, а след това се отдалечите, ще се почувстват обидени и готови да мъстят. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място.

Бизнесмените да избягват инвестициите, за които нямат доказателства за гарантирана печалба. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани интимната ви половинка, а след това винете себе си за отдалечаването й.

Сексуалният ви живот е незадоволителен, но причината е във вас. 

ВОДОЛЕЙ

Неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си в този почивен ден. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват нездрав интерес към вашите планове.

Не бъдете прекалено доверчиви, ако се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви планове. Обмисляйте добре действията си. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият.

Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер. 

РИБИ

Подгответе се да се ядосвате в почивния си ден заради изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Говорили са с ваши познати и са решили, че могат да извлекат лична полза.

Бъдете предпазливи. Всички, които имат намерение да сключват договори за съдружие днес да проведат консултации с бъдещите си партньори. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят.

Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

Източник: "Труд"