Има хора, които могат да бъдат толкова убедителни, че да ви накарат да направите всичко. Те са толкова добри, че дори няма да разберете, че сте били манипулирани дълго след като това се е случило. По-скоро ще останете с впечатлението, че идеята е ваша, пише tialoto.

Е, тези черти се срещат по-често сред представителите на някои зодии. Кои са най-големите манипулатори в зодиака?

Овен
Родените под този знак ще ви убедят не само като ви обяснят колко забавна е молбата им, но и като споделят намерението си да ви възнаградят. Те наистина ще бъдат наранени от отхвърлянето на техните идеи, така че ако откажете, очаквайте гневът им бързо да се възпламени. Препоръчително е няколко минути да останете встрани от тях, за да не се изгорите. След това пред вас ще се разкрие слънчевата личност, която познавате.

Лъв
Лъвовете очакват хората да се отнасят към тях като към царска особа, така че всяко друго отношение може да се разглежда като предателство. За да изразят колко не харесват решението ви, родените под този знак ще се държат като разглезено дете, докато не успеят да получат онова, което наистина желаят.

Риби
Те ще ви накарат да се чувствате виновни. Когато не направите каквото искат, това ще провокира безброй причини, които да ви накарат да кажете „да“. Понякога това може да е трудна за справяне ситуация, но в 9 от 10 пъти те мислят, че идеята ще бъде от полза и за двамата ви. Рибите винаги имат най-добри намерения, дори и да не ви харесва това, което искат да направите.