През тази седмица събитията в любовта ще са силно повлияни от новолунието. Венера ще помогне за възобновяването на хармонията, но Сатурн ще се опита да ѝ се противопостави. Какво ви очаква вижте в любовния ни хороскоп.
Овен
Обвързаните представители на зодията може да се почувстват така, сякаш половинката не ги подкрепя, или да усетят някакви различия помежду си. Единственият начин да изясните това е като бъдете честни и споделяте емоциите си.
Всичко това ще ви напомни за какво точно цените половинката си. За щастие до края на седмицата ще се чувствате по-уверени в любовта и ще можете да постигнете това, което искате.

Телец
Възможно е интимността да търпи известни ограничения и те да се дължат на страх, който изпитвате. Може би страх от сериозно обвързване, от това да не бъдете наранени. Запитайте се какво ви задържа в интимността, защото сега е моментът да се наслаждавате на пълноценната връзка с половинката.
Ако има нещо в миналото, което ви пречи – премахнете го. Помнете, че само вие си поставяте ограниченията, които ви пречат да бъдете щастливи. 

Близнаци
Твърде многото отговорности могат да намалят романтиката във връзката през тази седмица. Възможно е вашите амбиции да са виновни за това ограничаване. Възможно е да получите подкрепа от любимия човек. Ситуациите през тази седмица ще ви напомнят какво е необходимо за едно зряло и устойчиво партньорство в любовта.

Рак
Нова финансова възможност може да се отвори за вас и партньора ви тази седмица. Обърнете внимание на събитията, тъй като предстои новолунието да попадне във вашия сектор на споделените ресурси. Именно тогава може да решите да инвестирате. Не забравяйте да отделите и повече време за романтика, която в последните дни сякаш липсваше.

Лъв
Новолунието ще навлезе във вашия сектор на партньорствата и това ще е изключителен потенциал за вас и вашата половинка по отношения на любовта. В същото време Венера ще бъде в такава позиция към Сатурн, че е възможно да не отворите сърцето си достатъчно за любовта. Преодолейте страховете си и се отдайте на приятни емоции.

Дева
През тази седмица ще ви бъде по-трудно в любовта и с отношенията с половинката. Някакъв стар проблем може да се окаже източник на напрежение. Друга вероятност е да почувствате теглото на финансов разход. Само със съвместни усилия може да разрешите проблемите. Не позволявайте на грижите да ви смажат.

Везни
Тези от вас, които са необвързани, през тази седмица могат да отбележат повратна точка по отношение на любовта. Новолунието в петък ще попадне във вашия любовен сектор.
В резултат имате големи шансове за нови познанства, но усилията макар и минимални от ваша страна, също са важни. Ако се намирате във връзка ще искате да въведете някои промени, да имате повече разнообразие с половинката.

Скорпион
Любовният ви живот ще ви накара да се чувствате по-малко доволни. Възможно е половинката ви да не показва нужната подкрепа и признателност към вас. Възможно е поради друга причина сърцето ви да се затвори. Ако връзката ви не върви както трябва, бъдете честни с партньора. В любовта човек не бива да се чувства зле.

Стрелец
Ако сексуалният ви живот напоследък не върви както трябва, то в събота Марс – планетата на издръжливостта, мотивацията и либидото, ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи чак до 9 март.
През този период очаквайте подобряване на сексуалния ви живот. Тези от вас, които са се уморили да чакат някого, нека направят първата стъпка. Така ще разберат дали има смисъл да продължават да влагат емоции.

Козирог
Комуникацията с половинката и любовта може да не вървят особено гладко през тази седмица. Някои от вас ще имат известни трудности при изразяването на чувствата си. Няма да ви е лесно да чуете или кажете това, което мислите, но ще трябва. Запазете добрия тон с любимия човек и разговаряйте за проблемите.

Водолей
Новолунието във вашия знак в петък ще открие пред вас ново начало за много области в живота ви. Ако искате да направите някакви промени във връзката си, то трябва да започнете още сега с тези стъпки. От вас зависи дали резултатът ще ви удовлетвори. От вас зависи какво искате да ви се случи.

Риби
Рибите ще усещат силни любовни емоции. Това ще е благодарение на Венера, която все още се движи през вашия знак и ви помага да бъдете по-привлекателни. Но в петък Сатурн може да направи споделянето и получаването на любов по-трудно от обикновено.
За щастие неговото противопоставяне ще премине бързо. Използвайте възможността да определите това, което искате по отношение на любовта.