Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“.

Овен
Тази е последната седмица, в която ще сте настроени по съзерцателно, може би дори романтично.

Ще намирате време за себе си, което да прекарвате в уединение и покой. Радвайте се и оценете това положение.

Телец


Избягвайте рисковите ситуации, грижете се добре за здравето си. Не е време за бизнес и за финансови дела. След сряда може да учите, да пътувате, а краят на периода е времето да блеснете в обществото.

Близнаци
През идните 7 дни отделете достатъчно време за хората от вашия приятелски кръг. Не само ще се чувствате добре, но е възможно и да ви хрумнат интересни идеи за бъдещи проекти, които ще реализирате съвместно с тях или самостоятелно.

Рак
В началото на седмицата ще бъдете по-експресивни, оптимистични и инициативни. Заредени сте с енергия и с нови идеи. Отделете внимание на работата си и се погрижете за своето здраве.

Лъв
До средата на идната седмица отделяйте по-голямо внимание на спорта, на ученето и на пътуванията, намерете време за децата си, ако имате такива, за отдих и развлечения. След сряда може да се фокусирате върху работата си.

Дева
Настъпва време за любимите хора, за творчество, за отдих и забавления. В началото на периода се съсредоточете върху дома и семейството си, в средата му е подходящо да спортувате и да се посветите на някои свое любимо занимание, а в края астрологичните влияния ще ви дадат възможност да очертаете нови цели на работното си място.

Везни
Началото на периода не е време за пътувания, за твърде активна комуникация и за срещи с хора. Също така оставете за малко по-нататък във времето изявите си в професионален план. Дори и да не се налага, занимавайте се със здравето си и изградете свой нов полезен навик.

Скорпион
Избягвайте да се въвличате в рискови ситуации, в спекулации, във финансови сделки и като цяло – да работите с пари. Залитането по хазарта ще ви донесе неприятности. След сряда може успешно да пътувате, да водите преговори и да учите. Посетете братя, сестри, близки.

Стрелец
Времето до средата на периода може да отделите за себе си. Занимавайте се с всичко, което ви е интересно, обърнете внимание на външния си вид, намерете и часове за почивка – ще постигнете хармония. Научете нещо ново, което да обогати знанията ви – и без това сте ненаситни в това отношение.

Козирог
Може да се посветите на духовни практики, на учене, на пътувания до непознати места. Включете и партньора си във всяко едно от тези начинания – споделете миговете на покой и тишина, това ще ви сближи още повече.

Водолей
Периодът е силен за вас. През цялото време ще бъдете целеустремени, волеви и жизнерадостни. Ще греете сред околните, те ще ви обичат и ще искат да привлекат вашето внимание. До сряда се занимавайте с работата си и намерете време за своите приятели.

Риби
Избягвайте пътуванията, както и контактите с хора в чужбина. Не поемайте рискове в професионален план. След средата на периода ще се радвате на добри отношения с хората от приятелския ви кръг, ще действате успешно по проекти и ще планирате кои цели да реализирате в бъдеще.