Сряда ще е ден за анализ на постигнатото през този месец. Ноември ви очаква с нови ангажименти, с неочаквани събития, а може би ще ви даде още малко време да завършите недовършените си дела.

Днес може да имате очаквания за разговор или общи действия с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева, с когото ще обсъждате различни планове, документи или парични дела.

Това за двете най-зли зодии


Днес не се ровете в миналото си или в миналото на хора около вас. Нищо хубаво няма да излезе от това, особено ако касае хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци.

Приятелство с жена може да бъде причина за приятни емоции в средата на седмицата. Новите познанства с жени също ще бъдат благоприятни за вас.

По възможност днес избягвайте съдебни дела или работа с юридически служители.

Овен
Тази сряда не правете компромиси със здравето си. Ако не се чувствате добре останете у дома, а най-добре се консултирайте с личния ви лекар.

Телец
Днес не забравяйте за дадено обещание. Колкото по-рано го изпълните толкова по-добре ще се почувствате.

Представителите на тези зодии ще се къпят в пари през ноември

Близнаци
Днес не изпадайте в параноя. Дори да виждате връзка между някои събития, не огласявайте мислите си. Може да се изложите.

Рак
Днес не поставяйте своите лични интереси над всичко при решаването на семеен въпрос. Може да победите за кратко, но победата ви ще е краткосрочна.

Лъв
Днес е важно да се поставите на мястото на другия. Не избухвайте. Ако все пак се случи направете така, че да компенсирате поведението си.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Дева
Това е ден, в който е добре да пестите силите си. Много е важно да сте подготвени за предстоящите препятствия, които трябва да преодолеете.

Везни
Днес не си и помисляйте да изпреварвате събитията. Следвайте обичайния ритъм. Доброто изпълнение на рутинните ви задачи сега е много важно.

Скорпион
Днес е ден, в който да се погрижите за настроението си. Не позволявайте на външни обстоятелства да го развалят. 

Стрелец
Тази сряда не бъдете прекалено черногледи. Има решение за проблемите ви и първата стъпка е тази към оптимизма.

Козирог
Тази сряда не приемайте нищо крайно. Обстоятелствата може да се променят към по-добро. Запазете тази надежда. 

Водолей
Тази сряда може да намерите нещо, което отдавна сте загубили. Този път си поставете за цел да сте по-подредени, за да не изпитвате същите притеснения.

Риби
Тази сряда ще може да се отърсите от всичките си притеснения. Действайте бавно и уверено - каквото трябва ще се случи.