След като преди дни журналистът и анализатор, Кузман Илиев издаде първата си книга “Кой контролира парите ни”, в понеделник предстои да излезе и първата детска книга на неговата половинка, телевизионното лице, художник и писател Константина Живова. 

Както самата тя публикува вчера в социалните медии, “Роди се малката мечтателка”, именно вчера тяхната дъщеря Каролин навърши две годинки.

Гордите родители споделиха празника си публично и показаха колко весело и цветно са го отпразнували вкъщи заедно с голямата дъщеря на Константина - Дария. 

Константина и Кузман в момента не се изявяват телевизионно, като водещи, в каквато роля сме свикнали да ги виждаме, но пък точно това е мястото, което ги запознава и събира. 

От три години половинката на Кузман Илиев рисува и създава изложби под псевдонима Inly, и се превърна в един от търсените български млади художници на цветни картини. 

Освен всичко двамата станаха и кино и телевизионни продуценти, а от есента се очаква е първият финансов трилър с голям звезден каст “Спекуланти” да излезе в кината.