След раздялата с Цвети Криско сякаш търси пълна промяна - и в поведението си, и в начина, по който изглежда. Изпълнителят наскоро качи доста любопитни кадри в социалните мрежи, които го показват в невиждана светлина.

По всичко изглежда, че на старта на новата година целта на хитмейкъра е да направи пълна трансформация с живота си. "Започни да правиш това, което най-много желаеш, още сега. Животът няма да трае цяла вечност. Имаш само този момент, блещукащ като звезда в ръката ти, и след това разтапящ се като снежинка“, гласи един от постовете под фотосите му.
 

Криско вече е с тотално нова визия - стилен костюм и вратовръзка. Освен това явно държи да се покаже и като добър баща, защото в друг пост пише: "Когато детето се учи да ходи и падне 50 пъти… То никога не си казва: „Може би не съм роден за това".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Krisko (@kriskobeats)


За официална раздяла между Цвети и Криско все още нито той, нито тя са признали, но е достатъчно човек да види профилите им в социалните мрежи, за да разбере, че вече нищо не ги събира, освен децата. Освен това неотдавна брюнетката призна, че миналата година е била една от най-тежките в живота й.