За някои възрастта е просто число. Такъв е случаят между 23-годишната Уилоу и 62-годишният бизнес предприемач Дейвид. Двамата са се запознали в популярната платформа за запознанства Tinder и любовта между тях пламнала веднага, по думите им – още от пръв поглед.

„Не исках да бъда повлияна от външни фактори или някакви предразсъдъци, исках на първо място да го опозная като човек“, разказва момичето.

Още след първата им среща двамата се обикват и започват своя романс и само три месеца по-късно заживяват заедно. Въпреки че мнозина от обкръжението им прогнозираха, че всичко ще приключи след медения им месец през 2022 г., и до днес те са заедно и са по-щастливи от всякога. Освен това двамата не спират да пътешестват по света, като всяка следваща дестинация е по-екзотична и скъпа от предишната, но най-често прекарват уикендите си на Бахамите.

Уил и Дейвид са толкова отдадени един на друг, че създават общ профил в ТикТок, в който демонстрират любовта си. Както се досещате, не всички одобряват връзката им.

Разликата от почти 40 години във възрастта им е тема на постоянен дебат в социалните мрежи и двамата често биват подлагани на тежки критики от потребителите. Уилоу отнася най-много упреци, често бивайки наричана „златотърсачка“, а Дейвид – нейния „чичко-паричко“.

„Вече не чета коментарите, защото приемам тези неща прекалено лично“, казва Дейвид.

От своя страна майката на момичето не вижда проблем във връзката им.

Убедена съм, че двамата са се познавали в предишен живот... Никога не бях виждала дъщеря си толкова щастлива, споделя тъщата.

А самата Уилоу разкрива, че и преди е излизала с по-възрастни мъже от нея.

Те са учтиви и най-вече знаят как да се държат с една дама, аргументира се момичето.

@willowbeeeeeee I said yes #weddingseason2022 #engaged #happywifehappylife #fypシ ♬ Marry You - Bruno Mars

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук