32-годишната Ирена Милянкова, която през юли роди шестото си дете, е на нож със свекървата си. Още преди 3 години, когато разбрала за връзката на сина си Никола с многодетната майка, Лилия Чолакова изпаднала в тих ужас. Тя недоумявала как е възможно синът й да се залюби с майка на четири деца и да зареже собственото си семейство заради нея.
Когато срещнал Милянкова, Никола все още бил женен за ученическата си любов, която му родила две дъщери. Майката на Никола се надявала връзката на брокера на луксозни недвижими имоти с бившата половинка на съдения за сводничество Росен Чолов-Чолата, да трае от ден до пладне. Уви, Чолаков не само, че се развел с дългогодишната си спътница в живота, но и направил дете на Милянкова. 

„Не я харесвам. Притеснявам се от тази връзка на сина ми”, лаконично процежда тъщата на Милянкова. 

Съни от хитовата крими поредица „Под прикритие” родила първото им общо дете преди 2 г. Двамата с Никола се надявали, че раждането на малката Виктория ще омилостиви поне малко свекървата. Ледът между снаха и свекърва не се пропукал дори, когато през март Ирена и Никола сключиха брак. Щастливото събитие премина в тесен семеен кръг от 20 души в любимата на младоженците дестинация – съседна Гърция. Милянкова наричала свекървата си „мамо”, както се обръщала и към майката на Чолата – Славка. 

Миналият месец Ирена роди още една дъщеря на съпруга си. Двамата с Никола решили да кръстят бебето Лилия на неговата майка. С появата на хлапето, семейството вече отглежда общо 8 наследника. Само 3 от тях обаче живеели при Ирена и Никола – двете им общи деца и най-голямата щерка на Милянкова, която отменяла майка си в грижите по пеленачето Лилия и 2-годишната Виктория. 15-годишният Уилям доскоро живеел при баба си в Разград, но започнал да тренира бокс в школата на Курбат и Тервел Пулеви в столицата и се преместил да живее при татко си. Чолата се грижел още за 10-годишната Натали-Роуз и 7-годишния Филип-Себастиян. Едва на 32 години Милянкова се оказа и баба. Доведената й дъщеря от първия брак на Чолаков роди син, пише "Уикенд".