Бившата миска Жени Калканджиева най-после разплете възела на любовния си живот. Шестата по хубост спря да страда по бившия си съпруг Тачо, с когото ту се събират, ту се разделят, и вече е влюбена в друг, разказаха запознати с новата страст на Жени. Мъжът, омаял красавицата, е млад архитект, който отдавна се възхищавал не само на красотата, но и на силния й дух, и искал сериозна връзка с нея.
Любовта споходила миската на най-неочакваното място – в местния хранителен магазин в Бояна, където е апартаментът й. Тя тъкмо била напазарувала, когато останала приятно изненадана от галантен хубавец, който взел покупките от ръцете й и помогнал да ги пренесе до колата. Заприказвали се и дори направили кратка разходка наоколо, като архитектът показал издигнати от него красиви и внушителни къщи на баровците в квартала.

В последните седмици срещите между двамата зачестили, а Жени била направо шашардисана от таланта на новата си тръпка. „Страхотен мъж, с него мога да си говоря за всичко, докато с Тачонещата се въртят само около битовизми и затлачени отношения. Елементарен е, това е положението“, признала Калканджиева пред най-близките си приятели. Новият мъж до Женипък си признал, че отдавна си падал по нея и гледал всичките й изяви, особено във „ВИП Брадър“. Архитектът бил впечатлен не само от красотата на шефката на „Визаж“, но и от интелигентността й, пише "Таблоид".

Откакто Калканджиева се срещала с архитекта, разредила съвсем „свижданията“ с Тачо. Все пак Нова година миската отпразнува с бившия си мъж и техни приятели в заведение в Пампорово и дори пусна снимки на профила си във фейсбук, но приемала купона като „служебен“, поне заради сина им Георги. Иначе Евгения и Стефан Танов отдавна не живеят заедно, въпреки че нямат развод.