Мария Илиева има ново гадже. Той отново е неин колега и е по-малък от смуглата поп певица, но този път само с 5 години – нещо твърде нетипично за нея. Мария е известна с педофилските си изблици и креватните си похождения с чувствително по-млади от нея мъже. Припомняме, че вкара в кревата си Наско Колев, когато момчето бе едва на 17-годишна възраст, още ученик в 10 клас.

От скоро изпълнителката на „Играя стилно” спи с певеца Петър Бонев. Двамата се познават от 18 години, но заварката станала едва наскоро. Петър се влюбим в Мария още след първия й албум и я преследвал до днес. Едва след когато се разделила с бащата на детето й Георги, също по-млад от нея, но „само” с 13 години, Бонев събрал смелост да й се обясни в любов.

41-годишната певица и новият й мъж се носят на крилете на любовта и са неразделни. Боян е приел сина й Александър като свое дете. Мъникът вече е на годинка, а истинският му баща го е виждал едва 3 пъти. За разлика от таткото Георги Михайлов, Петър всеки ден си играел с наследника на новата си любов, пише "Уикенд".

„Щом обичам нея, приемам и сина й. Той е част от Мария. За едно дете е важно кой ще го отгледа, а не биологичният му родител. Аз съм готов да го приема, а защо не и да си направим свое бебе след година”, смело заявил пред приятелите си певецът.