Хиляди абитуриенти отпразнуваха завършването на средното си образование в Megami Club – Hotel Marinela. Абитуриентските партита в клуба стартираха на 23 май и продължиха до 28 май включително, като гост изпълнители бяха Емануела, Гъмзата, Десислава, Анелия, Яница и Галин.
 

Всяка вечер темата беше различна, като в шоуто се включиха балет Megami, акробатично шоу Megami, топлес шоу, шоу с обръчи и единственото в България шоу на въздушен куб. Стотици абитуриенти искаха да се снимат с превърналите се вече в емблематични за клуба персонажи Пришълеца и Хищника. А за парти настроението се грижиха любимите диджеи Maxy и Spirit. Сред VIP гостите на абитуриентските партита бяха известни бизнесмени, топ красавици, популярни светски личности, като например Елена Паришева и Ивелин Попов, които на 28 май празнуваха рожден ден на своя приятелка.

 

Тази седмица шоуто в Megami Club – Hotel Marinela е на тема Color Bomb, а гост изпълнители са Емилия (30 май, четвъртък, когато безплатно влизат дамите и притежателите на карти ISIC), Илиян (31 май, петък) и DJ парти (1 юни, събота).